resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 995
    takımı iki kere yarı yolda bırakıp formamız altında 3 dönem oynayan ve her gittiğinde bitikliğin eşiğinde gelip yeniden bizim takımımızın adam ettiği insan. futbolculuk zamanlarıma lafım yok emeğine saygım sonsuz, vefa borcumuz var bir jübile bile yapamadık diye hayıflanırdım hatta..! ama sen ne siyasi düşünce de olursan ol orda sana emeği geçmiş rahmetli özhan canaydın'a aciz diyen bir köpek ıslıklandı*diye stadı terk eden, bize nankör diyen, bizim asy de hak sahibi olmadıgımızı iddia eden,sanki dilenciye sadaka verir gibi o stadı ben yaptım deme cürretini gösteren, devletin parasını kendi parası sanan ve üstelik sürekli fenerli olduğunu söyleyerek (gbkz: fenerliyim ama bak acıdım durumunuza size gönlümden koptu bir stad yaptırdım der gibi) açıklama yapan bir başbakanın protesto edilmesini "demokratik haklarıdır" diye savunman gerekirken kalkıp "bunu yapanlar tribünden ayıklanmalı" diyerek tam bir iktidar yalakası ve ciğeri beş kuruş etmez olduğunu ıspatladın sayın hakan şükür.

    ha unutmadan şunuda eklemek istiyorum, hakan şükür'ü sakaryadan başka yerde bilinmeyen, bursadan isimsiz bir futbolcuyken transfer ederek dünya vitrinine bu takım ve taraftarları cıkardı bunu o yağcı beyninden cıkarmasın. bir daha da taraftarın adını ağzına almasın. asıl nankör olanlar o ve onun gibi yemek yediği kaba pisliyerek durmadan sizi efsaneleştiren takıma atar - gider yapan zavallı eski futbolculardır .

    ekleme: sayın efsane kral hakan beyin inter'e kaçarken ki gerekçeleri...

    --- alıntı ---

    1999-2000 sezonunda galatasaray takımı uefa kupası'nı kazandı. kazanılan bu kupa şükür'ün kulüp kariyerindeki en büyük başarısıydı. sezon sonunda italya'nın inter kulübüne transfer oldu. transferi sırasında galatasaray yönetimiyle anlaşamadı ve bonservis sorununun çözülmesi için fifa ya başvuruldu: yöneticiler beni tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını söylüyorlar. bu doğru ama kendi şartlarına göre anlaşmak için. maç başına para anlaşması yapmak istemediğimi söyledim. bana, "prensiplerimiz var, kimse için prensiplerimizi çiğneyemeyiz" yanıtını verdiler. kimse demogoji yapmasın. hagi'ye olduğu gibi bana da toplu para verilse ben şu anda kesinlikle galatasaray'daydım
    --- alıntı ---

    kaynak: http://tr.wikipedia.org/...%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr
App Store'dan indirin Google Play'den alın