• 705
    koyu bir fenerbahçeli arkadaşımdan..

    --- alıntı ---

    benim gerçek kardeşim galatasaray taraftarıdır

    fenerbahçeliler için söylemesi destek nezaketi değil 'gereklilik' olan ifade.

    malum seyrantepe protestosunun ardından olanları uzun uzadıya anlatıp database i gereksiz sikecek değilim.

    sevgili padişahım, sen kimin parasıyla kime stad yaptın bir daha anlatır mısın bize? sevgili devletlüm, şimdilerde taraftarını eleştirip camiasına laf attığın bu takım avrupa şampiyonu olduğu gece arada kaynatılan zamlardan ne kazandı bu devlet? afyona çevrilmiş bir rekabetten kim nemalandı 50 yıldır? sen şimdi seni ıslıklayan bu taraftarı mı çapulcu yerine koyuyorsun padişah hazretleri? senin türkçe bilmeyen toki başkanın aynı mekanda 50 bin taraftarın sevgilisi olduğu bir kulübün yönetimine hakaretler ettiğinde padişahım çok yaşa mı diyeceklerdi? sen bu koca camiayı mazlum kalıbına koyup adeta dalga geçer gibi tehdit ettiğinde mi seveceklerdi seni? sevilmek bu kadar önemli miydi padişahım; sevilmediğini anlayınca senelerdir ekmeğini yediğin sektörün en büyüklerinden birine bu muameleyi etmek mi rahatlattı seni?

    ne fenerbahçeliliği, ne siyasi tarafı... tribünde son parasıyla aldığı biletle hakaret etmeden protesto hakkını kullanan galatasaraylı kardeşimin tırnağı değilsin. o dostlarımın aciz yöneticilerinin veremediği ağız payını sadece galatasaraylı değil, futbolu seven herkes vermelidir; kafası psikopat fanatizmin esaretinden bir saniye ayrı çalışabiliyorsa eğer.

    galatasaray'ın tek kuruşu yok öyle mi? bu kulübün memlekete kattığı katma değeri hesaplayacak bir bürokratın olmadığını gayet iyi biliyoruz, sana kızmıyoruz padişahım. bizim sözümüz üzüm gibi ezildikçe şarabını daha bol veren halkımızadır.

    ne mutlu tepkisini özgürce gösteren galatasaray taraftarına, ne mutlu bizzat başkanı tarafından afaroz edilme hadsizliğiyle karşılaşmasına rağmen alayına gider yapan aslan parçalarına, ne mutlu size.

    galatasaraylı dostlarım, bugün sizin armanızın peşindeyiz!
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın