resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 983
    "hakan şükür öyle bir sözlük yazarıdır ki, ali sami yen'e gidip kolkola tezahüratlar söyleriz, bağırırız, beraber içeriz, beraber destekleriz galatasaray'ı; lakin sözlükteki entrylerine basarım ofsaytı, basarım ofsaytı."

    kısa süre önce bunu yazmıştım kendisine, şimdi daha da arkasındayım bu fikrin. hatta ben bu yazarla maç bile izlemem artık herhalde. evet kral, çok büyüksün, çok muhteşemsin de, biz sen muhteşemken de, muhteşem değilken de seni çeken taraftayız hatırlamıyo musun? seni çekemeyenlerin yüzüne tükürecektin sen, bizim değil.

    tamam daha önce de vardı bu tarzda söylediğin bir şeyler de, bu en ağırıydı be. sen abim olarak gördüğüm adamdın benim. sana yemin ediyorum, kendi öz abimden daha çok abim gibi hissederdim ben seni. şimdi tutmuş, seni abisi gibi gören, seni kardeşi gibi gören, seni çocuğu gibi gören, ve senden hiçbir şey esirgemeden bugünlere getiren milyonlarca insanı, bir tane kişicik için üzüyorsun.

    seni sevenleri üzüyorsun.
    belki de bu yüzden, seni sevenleri üzdüğündendir, taçsız kral'ın rekorunu kırdığının ertesi günü dağıtılan taçsız kral formaları, ne dersin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın