resim
Sedat Ağçay
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 49
    her futbolcu yetenekli değil elbet, sedat ağçay da yeteneğe sahip olmayan ama çalışanlardandır eyvallah. ben kendisini hiç sevmiyorum, zira; formasını yere atan, yok yere artistlik-kabadayılık yapan, sporcu kültürüne sahip olmayan adamlardan ciddi tiksiniyorum.

    hadi ibrahim dağaşan'ı ele alalım, kasap-yetenek fakiri-çirkef-bla bla bla.. ama işine saygısı var. sadece lig tv'de antalya kampını izlerken sedat'ın hareketleri var bir de ibrahim dağaşan'ın lig tv muhabirlerini ''hoş geldiniz ağabey'' diye karşılaması ve saha dışı efendiliği var.

    batuhan = sedat ağçay... bazı kalıplı adamlar vardır çevremizde, sadece boy ve kilo onlara gereksiz bir özgüven ve hırçınlık getirir, sedat da bunun birebir örneği. mesela bizim mahallede beraber top oynayarak büyüseydik, benim gibi annesi tarafından zor sokağa salınan süt bebelerini kırar geçirirdi. ve muhtemelen lise sonuna kadar loser olmama büyükçe bir katkısı olurdu.

    konuyla hiç alakası yok ama burada bu satırları okuyan erkan diye bir yavşak varsa ona sesleniyorum ''gençliğimi yedin lan it herif, senin yüzünden sokağa çıkmadan camda bekliyordum sen var mısın sokakta diye'' neyse bunları geçelim. çocukluk tramvası bunlar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın