• 48
    sayın başkan,

    daha kendimi yeni yeni bilmeye başladığım dönemlerde, ülkemizde yaşanan olağan bir durum şey başıma geldi, baba etkisi ile sarı kırmızı renklere gönül verdim. galatasaray için gözlerimi açtığım ilk yıllarda hep siz varsınız, 92-96 yılları arasında yürüttüğünüz flaş yöneticilik yıllarının sonlarını aklım yettiğince hatırlarım. beni galatasaraylı yapan babamın bir nuramalı yöneticisiydiniz siz, iş bitiren, iş bilen kişiydiniz onun gözünde.

    sonra uzun süreliğine galatasaray yönetiminden uzak kaldınız. sizin ve ekibinizin kurduğu mentalite, bu kulübün yarınlarını oluşturdu. o yarınlar da gidip avrupadan 2 büyük kupayı getirdi, lokal başarıları saymıyorum bile.

    daha sonra tekrar yönetime girdiniz, rahmetli özhan canaydın'ın büyük ısrarları üzerine tekrar görev aldınız. onun ayrılışından sonra da kulübün başına geçtiniz.

    bu özgeçmişe baktığımızda, adım adım, çok sağlıklı bir süreç sonunda, tam zamanında kulüp başkanı olduğunuz söylenebilir. ancak ne yazık ki, başkanlığın altından kalkamadınız.

    sportif başarısızlıkları, yapılan samimiyetsiz teknik direktör transferlerini, 2 hafta öncesinde yeni sözleşme imzalayacağız dediğiniz hocayı 2 hafta içinde göndermenizi, gönderdiğiniz oyuncuların bakkal hesabı yapılarak basına lanse edilmesini, neredeyse tüm galatasaray camiasının nefret ettiği bir adamla çalışmaya devam etmenizi vs vs. bir kenara bırakıyorum.

    son açıklamanız, gerçekten kabul edilir gibi değildir. galatasaraylının yıllardır beklediği yeni stadının açılışında, bir çarıklı * gelip size ve tüm camiaya hakaret ederek güzelim günü sabote etmiştir, ve siz bununla ilgili olarak 'taraftar sayın bayraktar'ı yanlış anladı' demişsinizdir.

    bakın sayın başkan, ben sade bir vatandaş olarak, dün gece inan kıraç gibi o camianın duayenlerinden olan birinden, sizin istifanızın en doğrusu olacağını duydum. ayrıca lise camiasından olan arkadaşlarımdan, liselilerin an itibariyle imza topladığını ve sizi protesto eden bir bülten hazırladıklarını biliyorum. çanlar sizin için çalıyor, bence size yakışanı yapın. yapın ki bu taraftar sizi başkanlığınız haricinde, başarılı yöneticiliğiniz ile hatırlasın.

    bu da artık çok zor değil sizin için. neden mi ?

    farkında mısınız, son 6 ay içerisinde ne çok özür diler oldunuz ? kötü sonuçlar sebebiyle taraftardan, açılış davetiyesinde ali sami yen spor kompleksi yerine türk telekom arena yazılması sebebiyle inan kıraç özelinde camiadan, son olaylardan sonra başbakan ve toki başkanından vs vs..

    bir özüre bakar yani, herkesin kapsayan bir özür, bir eyvallah, sonra sen sağ ben selamet ..

    saygılarımla sayın başkan ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın