• 1197
    2 kömüre oy satın almaya alışmış insanlara, dünyanın en güzel stadını yapsalar da ruhunu satmayacak taraftarlara sahip, türkiye'nin, türkiye devletinden daha eski olan, en köklü ve en büyük kulübü.

    yeni stadının yapımını hızlandırdı diye, olaydan fazlasıyla rant elde ettikleri yetmiyormuş gibi, 105 yıllık tarihinin en önemli günlerinden birinde kralcılık oynayan bazı şahıslar tarafından, bütün değerleri ayaklar altına alınmaya çalışılmıştır. yetmiyormuş gibi, daha ilk maçtan kendi ismini dev bir bez parçasının üzerinde dalgalandıran ultraslan grubu, başkan adnan polat ve diğer bazı taraftarları tarafından sırtından bıçaklanmıştır.

    hala da çekinmeden "ama yea onlar da bize stat yaptı" diye konuşabilen insanların, ne galatasaray'ın değerlerine, ne de galatasaray'ın ölmüş başkanına saygısı vardır. çıkıp ölmüş adamın arkasından "özhan canaydın bana aciz bir şekilde geldi" deyip, acizliğin tavan noktasına ulaşan adamı* görmezden gelenler galatasaraylı olamaz. galatasaraylılık, insanların siyasi üst kimliklerinden daha ağır basmıyorsa, galatasaraylılık değildir. bu insanlar da bundan sonra "ben galatasaraylıyım" demek yerine, "ben galatasaray'ı tutuyorum futbolda" falan desin.

    ne demiş kanat baba;

    "al stadını sok seçim sandığına bana ne? gerekirse lise'nin bahçesine dönsün cimbom."
App Store'dan indirin Google Play'den alın