• 19
    protestonun doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyorum, orası ayrı bir konu ama ben tayyip erdoğan'ı birazcık tanıyor isem kendisi bunu galatasaray'ın yanına bırakmaz ve fitil fitil galatasaray'ın burnundan getirir. kaldı ki bundan sonra olanları da hep beraber göreceğiz. şahsen stadın bağlantı yollarının, metro inşaatının ve çevresindeki eksikliklerin tamamlanmasını geçtim, muhtemelen şimdiden erdoğan bayraktar'la stadı kasımpaşaspor'a devretmek için çalışmalara başlamışlardır. ha ben bu duruma üzülürsem de namerdim, aksine bayram ederim, eski de olsa , yıkılmışta olsa, koltukları olmasa da, kısacası her ne olursa olsun ben ali sam yen stadı'na dönmeye ve orada oynamaya razıyım arkadaş, hatta türk telekom arena'da oynamaktan daha da fazla isterim bunu. o nedenle buradan tayyip erdoğan'a, erdoğan bayraktar'a, futbol federasyonu başkanı'na, göksel gümüşdağ'a, egemen bağış'a kısacası alayına seslenmek istiyorum; yemişim stadınızı *, alın stadınızı münasip bir * takımınıza verin.
    tüm kasımpaşa halkına ve kasımpaşaspor'a hayırlı uğurlu olsun.

    edit : anlaşıldığı kadarı ile yazdıklarım yanlış anlaşılmış, yazının başında da belirtmiştim protestonun doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyorum diye ancak bu durum da açıklamak zaruri oldu. tayyip erdoğan senelerdir en iyi bildiği şeyi yapmış ve yine "mağduriyet" oyununu stadın açılışında sahneye koymuş ve bunun içinde önden tetikçisi erdoğan bayraktar'ı göndererek amacına misler gibi ulaşmıştır. o konuşmayı kim yapmış olsa aynı tepkiyi görecekti zaten, şayet dün gece yaşananlar bizzat tayyip erdoğan ve çevresindekiler tarafından kurgulanmamış ise o zaman başbakan, galatasaray taraftarından önce erdoğan bayraktar'a tepki göstermeli. sen kalkıp galatasaray tribününün göbeğinde hem de böylesine özel ve anlamlı bir gecede koskoca galatasaray camiasına "gider" yapar, hatta utanmadan ölmüş adamın arkasından atıp tutup onun emeğini seni o makama getirenlere ihale etmeye kalkarsan o taraftar da sana cevabını verir.

    dolayısıyla öncelikle erdoğan bayraktar'ın dün gece yaptığı konuşma iyi irdelenmedir, zira kendisi konuşmasına "sevgili galatasaraylılar" diye başladığında tüm stad kendisini nazikçe alkışladı ve kimse tepki göstermedi, ta ki ne zaman abuk subuk konuşmaya başladı ondan sonra insanlar tepki göstermeye başladı, kısacası ne olduysa bu adamın konuştuğu iki üç dakikalık sürede oldu ve televizyonda da ne dediği tam olarak anlaşılamadı ama o kadar saçmalıyordu ki adamlar yayını kesmek zorunda kaldılar ve biz neler söylediğini ancak saatler sonra hatta bu sabah öğrenebildik.

    dolayısıyla benim yaptığım sadece durum tespitidir ve bu protesto sonrasında neler olabileceği konusunda tahmin yürütmektir, yine tekrar ediyorum, alsınlar stadlarını ceplerine soksunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın