resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 163
    galatasaray paf takımı'ndan çıkalı yaklaşık 8 sene oldu. o zamandan beri şut çeker. o zamandan beri yerinde sayar. değil kewell, lincoln; platini, hagi, zico birleşse bu çocuğa daha fazlasını yaptırabileceklerine inanmıyorum. zira hırsı sayesinde kapasitesinin en üst seviyesinde oynamaktadır zaten.

    elbette, kimse sahada ruhsuz bir takım görmek istemez. ancak unutulmaması gereken şudur; oynadığı takım galatasaray'dır ve o formayı giyebilmek için, "sadece hırs" bir yeterlilik değildir. galatasaray spor kulübü bireyleri yüceltmek için varolan bir kulüp değildir. önemli olan her zaman takımdır. eğer sabri sırf istekli diye oynatılacak, desteklenecekse; beni de oynatsınlar. bacaklarımın kopacağını bilsem, bayılana kadar bile olsa, o sahaya çıkar gözümde şimşekler çakdırırım. ama bir süre sonra anlarım ki ne kadar çabalasam boş. takıma, kulübe, armaya zarar veriyorum.

    bunun içindir ki; takıma zarar veren her birey eleştirilmeye devam edilecektir. gerçek galatasaraylı, takıma zarar verdiği halde takımda kalmayı sürdürmez. bunu, zamanında kulüp için bir başka birey olan özhan canaydın için bile söyledik. sabri'nin tabiki "takıma zarar veriyorum, gitmeliyim" demesini beklemiyorum. lafın kısası; suç onda değil, onu oynatanda... o formayla maça çıkmadığın sürece seveceğim sabri seni...

    sabri sarıoğlu gösterdiği performansla galatasaray futbol takımına zarar vermektedir. bence, bunu bile bile "olsun çocuk hırslı en azından" demek yanlıştır. mümkünse toplara vurmasın. dağlara taşlara göndermesin. arkasına adam kaçırmasın. kaptan olmak istemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın