• 1
    bizzat adnan polat'ın ağzından dökülenler;

    - başbakanımız defalarca prosedüre takıldığımız yerlerde 3 kere duruma el koyarak işi hızlandırmıştır. kendisine gerçekten borçluyuz.

    yanlış kere yanlış. nereden tutarsan tut yanlış ama ben buradan tutacağım;

    çok değerli başbakanımız ve prosedürde kolaylık sağlayan amcalar, o kolaylığı neden imar izninin bir türlü çıkmadığı tekel likör fabrikası arazisinde sağlayamadılar?
    anıtlar yüksek kurulu neden projeden tam 2 yıl sonra likör fabrikasını tadilat ve yenilemeye uygun değildir kararı çıkarttı? normalde bir yerin anıtlar yüksek kurulu tarafından incelenmesi ve karar verilmesi için, oraya inceleme ve tespit gerektiğine dair üst makamlardan yazı gelmesi gerekir. şimdi madde madde soruyorum;

    - imar izni neden ''yeni ali sami yen stadı'' projesinden tam 2 yıl sonra alel acele yasaklandı?
    - anıtlar yüksek kuruluna tespit ve inceleme görevini apar topar kim verdi?
    - tekel likör fabrikası ve ali sami yen stadı arazisi kullanım hakkı bitimine 4 yıl varken ve uzatılması için anlaşmalar olumlu giderken neden proje yarıda kesildi?
    - birkaç ay evvel ihaleye açılan ve muammen bedel karşılanamadığı için iptal edilen ali sami yen arazisi, likör fabrikası arazisi ile birleşince eldeki net rakam ne?
    - bu iki arazi toplam rakamı ile türk telekom arena'nın arazi ve stad yapım bedeli arasındaki fark ne ve hangisi daha değerli?
    - madem ki başbakan bizi çok seviyor aynı prosedür kolaylıkları neden ali sami yen ve likör fabrikası için kullanılmadı?
    - tüm inşaat şirketlerinin mecidiyeköy üzerindeki planı türk telekom arena'nın maliyetinden ne kadar fazla?

    son olarak adnan polat'a kişisel bir soru;

    - balmumcu'da dikmeye başladığın otelin arazisini devletten ihaleye açılmadan nasıl aldın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın