• 45
    düştük arkadaşlar düştük... bugun aslantepede düştük... ben adnan polatın aslantepe açılışındaki protestolardan sonra verdiği röportajı okuyunca düştüm en azından. üzüldüm. kırıldım. arkamdan bıçaklanmış hissettim. sezardım. brütüs oldun başkan... çok üzdün beni başkan...

    oysa. oysa ben seni çok sevmem başkan. eleştiririm. çok eleştiririm. her yerde eleştiririm. ama bugun, terbiyesiz ahlaksınız teki çıktı. bizden birine, yönetime, sana, adamlarına ağza alınmayacak şeyler söyledi başkan. senin yanında. senin yanında sana "sözlerinde durmadılar" dedi başkan. ben, burda seni savunmayacam da kimi savuncaktım başkan. sen bizdensin. sana ne kadar kızsak da sen bizdensin be. nasıl bizim takımın adamına, bizim mekanımızda, böyle laflar söyletiriz. rahmetli başkanımıza nasıl laf söyletiriz.

    ben söz vermiştim. kimseyi protesto etmicem, mümkün olduğunca etrafımdakileri de uyarıcam, gerek olmadığını anlatmaya çalışcam diye. ama birisi çıktı, başbakanını yalamak uğruna seni, benim sevgilim, kulübümü, başkan ve yöneticilerimizi ayaklar altına sundu. nasıl durayım. nasıl durayım sözümde be başkan. nasıl ıslıklamayayım o hamaset konuşması yapan, terbiyesiz, yancı adamı.

    sen, şimdi "onlar galatasaray taraftarı değil" dedin ya. onları araştıracağız dedin ya. seni senin yanında yerin dibine sokan adama tepki göstermemize tepki gösterdin ya. safını seçtin başkan. artık gerçekten bizden değilsin. başkanım değilsin. geçenlerde biri demişti burada. bu sana son başkan deyişimdi.

    ben de ıslıkladım, beni de alın adnan bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın