• 11
    öncelikle herkes ayağa kalksın ve şu takımı 1 dakika boyunca durmaksızın alkışlasın

    yeleksiz takım :
    kalifiye jurnal
    feanor
    elland road
    cracks
    javed
    hagi
    allejan

    elleriniz ısındıysa yeterlidir. şimdi maça dönelim. uzunca bir süre gol olmadı ama olduğu zaman da ilk golü biz atmış olduk. kısacası yeleği giydirdik. daha maçın başında etkiledik rakibimizin oyununu. o güzelim galatasaray formalarıyla boy gösteremez oldular yeleklerden dolayı. derken uzun bir gol sessizliği daha ooldu. yelekli takım bu esnada golü buldu ama affetmedi. araya sıkıştırdı. sonra ne olduysa boş kaleye kaçırmalar mı dersiniz, direkten dönen toplar mı dersiniz, kalecinin çıkarttıkları mı dersiniz ne derseniz diyin ama şanssızdık. 6-1 öne geçme şansımız varken, 6-1 yenik duruma düştük adeta. iki takım da maç içerisinde kırılma noktalarından döndü. bizim takım yani yeleksiz takım ise hiç moralini bozmadan ve bir hayli yorucu fark sayısını da daha fazla yükseltmeden 75 dakikayı en iyi şekilde tamamlama derdindeydi.

    maç yer yer sertiklere sahne oldu. yeleksiz takım için sert oynuyorlar demişler. doğrudur ama tek taraflı değil. iki takım da sert oynadı. hatta taç çizgisi üzerinde topu yakalama çabası gösterirken dengesini kaybeden toka'ya baskı yapıp topu da önüme alıp hızlı bir şekilde 3e1 yaparak gol şansı yakalamışken, aniden toka efendinin kasıklarıma doğru taç çizgisinin ötesinden diz kapağı ile müdahale etmesi önce havada 4 tur takla atmama, sonra da yerde 3 tur yuvarlanmama neden oldu. o kadar hızlı içeriye doğru yönelen adama bu müdahaleyi yaparsan direkt kırmızı kart görürsün. bir de varsayalım ki ben yıldız bir oyuncu olmuş olsaydım ne olacaktı? fifa'nın yıldızları koruma yasası maddelerince 5 maç futboldan men edilirdi.

    hagi'nin dediği gibi bu faulü amatörde yapmış olsaydı ailesinin hayatı bile tehlikeye girerdi. evinin önünden geçemez olurdu.
    peki bunların olmasına rağmen, durum bu kadar vahimken bile bir kez olsun yerden kalkıp sesimi gık diye çıkardım mı ? efendiyiz birader.susuyoruz.
    içimin acıdığı tek nokta, rakip takımdan sinyor'un sağ ayak topuğuna istemeden ve bilinçsizce vurmam oldu. benim içim acıdı. inşallah ciddi bir problem oluşturmamıştır bu durum. sakatlık olmadığı için sevindim o pozisyonda.

    son 7-8 dakikaya 5 fark geride girip, dünya halı sahalar tarihini bırak, dünya futbol tarihinin şahit olamayacağa bir şeye şahit olup, iştirak eden onlarca kişiden birilerinin olusturduğu yeleksiz takım ve rakibi ve az sayıdaki dilenci seyirci buna çok sevinmiştir.

    penaltı almak için kendimi yere attığım bir pozisyonun gol ile sonuclanması ise = kenetlenmek.
    bu da bir taktiktir ve iyi bir taktiktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın