• 10
    çok kaliteli tatlı sert bir maç oldu. 10-5'ten maçı berabere bitirmemiz üzücü olsada rakipte son anlarda oldukça mücadeleci bir oyun sergiledi ve beraberliği haketti :) asla pes etmeyen yeleksiz takımı kutluyorum. maçın kırılma anı skor 10-8 iken captano'nun ortasahadan gönderdiği füzenin 90'dan geri dönmesiydi. kalede yaşadığımız sıkıntılarda beklenmedik goller yememize neden oldu. scofield çok ekstra işler yaptı takımdaki tüm açıkları kapattı. takımın en teknik ve etkili isimlerinden olan belgarath'ı hücumda yeterince destekleyemememizde maçtaki en büyük handikaplarımızdandı.

    elland road'un maçın başında ben kaledeyken çekmiş olduğu bazuka şutla yüzümü dağıtmasına* ), o kaledeyken atmış olduğum vole golü ile cevap vermem benim açımdan maçın en anlamlı anıydı :)

    bu gssözlükteki 2. maçımdı ve gördüğüm kadarıyla aramızda çok klas kramponlar mevcut. bu durum bana, captano 'nun takım kurmakta zorlandığı bir hafta ya da planlayacağımız ekstra bir günde gssözlük ve garanti bankası arasında oynanacak bir dostluk maçının tadından yenmeyeceğini düşündürüyor. hatta önce vezirsporda misafiriniz olur, sonrasında kendi sahamız olan akatlar arenada sizleri ağırlayabiliriz :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın