resim
Yekta Kurtuluş
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 51
    yekta bu sezon galatasaray'a gelmesini en çok istediğim futbolcudur. culio'yu çok beğendim , lucas biglia'nın gelmesini çok isterim ama yekta bir başka. nedenlerine gelirsek;

    1. çok yeteneklidir. oyun tarzı iniesta'ya çok benziyor onun kadar yetenekli olmasa da fizik gücü iniesta'dan çok daha üstündür. bu sezonun büyük kısmında forvet veya forvete yakın pozisyonlarda oynadığı için bizim arda geçen yıl forvet oynarken ne kadar oynuyorsa o kadar oynayabilerek orta saha özelliklerini gösterememiştir.

    2. bir önceki entry'de belirttiğim gibi fizik gücü çok iyidir. orta sahada culio gibi hem iç hem de açık pozisyonlarında oynayabilir. bence cana-yekta-culio üçlüsü çok iyi ve aslan yürekli bir üçlü olacaktır.

    3. yerlidir, ve gerçekten bu kalitede yerli çok az var. ayrıca mehmet topuz ve özer'e 10 milyon euro civarında paralar çok fazla ama yekta'ya 4 milyon euro bence fazla değil.

    4. galatasaraylıdır ve aslan parçasıdır. bunu özellikle sona yazdım çünkü ben takımımızda yeteneksiz galatasaraylılar istemiyorum. galatasaraylı olması ancak bütün futbolculuk özelliklerinden sonra gelir benim için. ama o da çok önemli bir neden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın