• 1
    yine çok zevkli bir maç oldu. haftalar sonra kadro kurmakta zorlandık ama yine de gelmeyenleri aratmayacak arkadaşlarımız geldi, şimdi gelemeyenler düşünsün.

    maç 10-10 berabere bitti. bu halı saha maçları çok enteresan şeylere sahne oluyor. mesela bugün kalecilerimiz yoktu. herkes dakika hesabı kaleye geçti ve 10-10 bitti. e, her iki kalede iyi kaleciler olduğunda da benzeri skorlar alınıyor. ne acayip.

    kadroları yazayım ki, maçı anlatmak kolaylaşsın.
    önce kazanan yapamayacağıma göre, önce ihtiyarın takımından başlıyorum. *
    yelekli takım :
    captano
    haldunustunelinsactokasi
    sinyor
    iluian filipescu
    belgarath
    11aslan
    scofield

    yeleksiz takım :
    kalifiye jurnal
    feanor
    elland road
    cracks
    javed
    hagi
    allejan

    maç başladı ve uzun süre 0-0 gitti. sonra javed şahane ortaladı elland road mükemmel bir kafa vuruşulay bize yelekleri giydirdi. yine uzun süre 1-0 gitti oyun. sonra 1-1 yaptık ve devamında fark açıldı. en yüksek fark 5 oldu ve son 10 dakikaya kadar da 5 fark devam etti. son 10 dakikada farkı kapatan yeleksiz takım beraberliği sağladı.

    maçın kırılma anı taçtan yediğimiz goldü. kaç kaçtı hatırlamıyorum ama bizim açımızdan iş orada koptu. taç atışı kaleye giderken top kalecimizin parmaklarına değerek kaydı ve golü yedik. sonraki hücumlardan boş dönünce* maç berabere bitti.

    bunların dışında yine çok zevkli, heyecanlı mücadele dolu bir maç oldu. o mücadele içinde feanor'un incelikleri maçı daha da keyifli hale getirdi doğrusu. haftaya geri alıyorum elbette ikinci kaptanımı.
    maçtan sonra sertlikten şikayet edenler oldu ama hiç de öyle bariz bir sertlik yoktu. en azından pislik denecek düzeyde değildi. topu bu arkadaşım, olur öyle.

    ama belirtmeden geçmemek lazım, penaltımızı yediler*. ayrıca, kendini ceza sahamızda yere atanlar mı, korner atacağımız sırada önündeki topu bize atmamak için görmezden gelenler mi, ne istersen vardı. bir italyan takımına karşı beraberlik iyi sonuç bence.

    ha bir de, maçtan sonra tura çıktı yeleksiz takım. altunizade, ümraniye, çekmeköy istikametinde konvoy yapıp beraberliği kutladılar.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın