• 2945
    ilk kullanmaya basladigimdan beri keyifle okudugum yazilari barindirabilen sozluk.
    ancak bir sey var ki beni yaraliyor az biraz. evet rakip olarak siniflandirabilecegimiz (tam olarak oyle olamasalar da) bir iki takim olabilir, hatta bunlardan fenerbahce isimli olani en ciddiye alinan rakip dahi olabilir ama onlarin basarisizliklari zaten daimi iken sozlukte gun icerisinde galatasaray'i ilgilendiren konulardan fazlaca onlara deginilmesi bana biraz dokunuyor sayin sozluk mekanizmasi ve ahalisi.
    galatasaray'in iyi olmadigi gunlerde dahi kiyas kabul etmeyecek bir asaleti vardir, haddinden fazlaca kaale almak bence onlari siradisi ve irrasyonel bir rekabetin icine cekmek gibi geliyor bana.
    asiri yukaridan bakan bir bakis acisi oldugunu dusunenler olacaktir elbette, ancak bu durum emin olun ki her daim boyleydi. kendilerini rakip olabilecek durumda zannetmeleri onlari bir klup yapti zaten. fenerbahce'yi bir klup yapan, galatasaray'a rakip olma tutkusudur. galatasaray'in vizyonu ise bambaskadir.
    iste bu sebepten dolayi icimden okumak dahi gecmiyor fenerbahce ile alakali bir entry yi. "neden ki?" diye sorguluyorum bazi bazi.

    edit: tabi ki imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın