resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 608
    geleceğine o kadar inanmış geldiğine hatta televizyonda gördüğüme kadar kendimi o kadar inandırmıştım ki..hasan şaş taraftara kızmakta çok haklı, içim hala cız ediyor bu kadar genç yaşta nasıl bırakmak zorunda kaldı futbolu..kendisi galatasaray'dan başka yerde oynamam deyince bırakmak zorunda kaldı ki, orada da yönetime kırgın olmakta haklı hasan şaş..
    zamanında bülent korkmaz'a da aynı muameleyi göstermişler ama en azından bir şans daha tanıyıp baş tacı yapmışlardı..bülent kaptan'da zamanın futboluna ayak uyduramıyor, 3'lü defans mı kaldı tandem oynayamaz diye postalanacakken, popescu gibi bir adamın yanında yeniden doğmuştu..
    bence hasan gibi bir adamın yuhlanması o kadar ıslıklanması çok ayıptı, alın şimdi orta sahanda mustafa, barış, ayhan var kanatlarında daha düne kadar serdar özkan ve yeni gelen kazım'ı sindiriyorsun da hasan şaş gibi bir galatasaray efsanesini bu denli kinle nefretle nasıl dışlarsın?

    o son maçını seyrederken ne kadar içimin acıdığını anlatamam, daha dün galatasaray'a geldiği toy günlerini, ilk maçlardaki azmini acemiliğini unutamadığım, uzun yıllar hagi'nin yerine 10 numara tartışmalarında numaranın ve mevkinin kendisine gitmesini hep istediğim ama yanlışım yoksa necati'ye gittiğinde ve nice on numaralar gelip gittiğinde hep üzüldüğüm adamdır hasan şaş..
    lucescu ve gerets dönemlerinde tam da o eski hasan sesleri yükselirken yaşadığı son sakatlığın çok uzaması, fazla kilolar, aşkla acelecilik ve çabuk geri dönme isteği..
    haklısın hasan, ne desen haklısın, hem yönetime hem de taraftara..

    ama ben sandım ki, geleceksin, daha göremediklerimiz de oldu, özellikle uefa kadrosunun çoğunun gelmeyişi dikkatimizi cezbetmedi değil..

    ama ben sandım ki, hasan şaş galatasaray'a küsmez, ali sami yen'e de veda etmeye gelir..en azından fatih terim kadar yapsan yetmez miydi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın