resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 1594
    bu ülkeye gelmiş en iyi forvet olduğundan, iyileştiğinde takım düzlüğe çıkacağından fener medyası aleyhine haber yapmaktadır. maalesef ki sakatlıktan canı yanan galatasaray taraftarı biraz bu haberlerden dolayı gazlandığından baros gitsin diyor. evet sakatlıklar çok başımızı ağrıttı ama bu adam baros. canını dişine takan, her daim mücadele eden, forma için oynayanların azınlıkta olduğu takımda forması için oynayan bir adam.

    sakatlığından kurtulmaya az kaldı, yeterince kuvvetlendirme çalışması yaptıktan sonra takımda ki yerini alacak ve rakip takımlar yine üç buçuk atacak.

    bu sezon hangi maçlarda oynadığını çoğumuz unutmuş olabilir lakin 6 golle takımın en golcü futbolcusu. geçen sene yürümeye bile mecali olmadığı halde oyuna girdikten sonra golünü atmıştır. ligin ikinci yarısında 5 maç oynayıp sezon sonunda niang kadar gol atabilme kapasitesi olan bir adamdır milan baros.

    aylardır antremana çıkmayan hatta ülkede bulunmayan laliga gol kralı daniel guiza hakkında tek satır haber çıkmaması çok manidardır.

    sözlük vasıtasıyla her galatasaray taraftarına sesleniyorum, yanlı medyanın gazına gelmeyin. barosun arkasında durup sahip çıkın. forvet eksikliğini hissetmemiz onun sakatlığından dolayı değil ona yedek almayanlarındır.

    gol kralı olduğu 2004 avrupa şampiyonasında keşke bize gelse demiştm biraz geç oldu ama geldi. takımda en sevdiğim yabancı futbolcudur, ona sevgim eskiden beri süregeliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın