resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 879
    - nasıl galatasaraylı oldunuz ?

    edirnekapı'da yaşıyordum,5-6 yaşlarındaydım. o zaman galatasaray'da yasin özdenak kaledeydi. yeşil bir kazağı vardı. ben de yeşil bir kazak giyerek kalecilik yapıyordum. o dönemde yasin'e ve o yeşil kazağına hayrandım ve bu şekilde galatasaraylılığım başladı.

    http://img525.imageshack.us/...ayediscd2.jpg/sr=1 href="/?q=o+ye%C5%9Fil+kazak" title="o yeşil kazak" class="title">*

    - unutamadığınız galatasaray maçı...

    iyi bir anı olarak uefa kupası finali maçı benim açımdan unutulmaz. üzüntü veren bir anı olarak da istanbul'da oynadığımız werder bremen maçını unutmuyorum. kupa galipleri kupası eşleşmesinde 2-1 kaybettiğimiz maçın rövanşını karlı bir havada oynuyorduk. müthiş bir seyirci vardı . karlı havada taraftarımızın maça büyük ilgi göstermesine rağmen iyi oynadığımız maçta gol atamamamız ve 30 bin taraftara galibiyet sevinci yaşatamamış olmamız içimi parçalamıştı.

    - en sevdiğiniz sporculardan bir 11 kursanız...

    bu gerçekten hem güzel,hem de çok zor bir soru. şu anda bir kadro kuramıyorum ama kısaca uefa kupası'nı kaldıran kadro diyebilirim.

    - galatasarayla ilgili unutamadığınız anınız...

    uefa kupası'nı kazanmamız çok güzeldi ve tarihe geçtik. o maçta omuzumun çıkması ve o şekilde maça devam etmem unutamadığım anılarımdandır. zaten bu durum taraflı tarafsız herkesin de çok hoşuna gitmiş. yaşadığım talihsiz sakatlığa rağmen herkesin takdirini kazanmış olmam beni gerçekten onurlandırıyor ve o anı benim için unutulmaz kılıyor. bu yüzden avrupa şampiyonası'nda oynayamadım ama yine de galatasaray'ın o unutulmaz gününde böyle birşey yaşamış olmak geriye baktığımda güzel .

    - en beğendiğiniz galatasaray golü...

    almanya'da oynadığımız şampiyon kulüpler kupası çeyrek final maçında prekazi'nin monaco'ya attığı golü çok beğeniyorum.

    http://www.youtube.com/watch?v=H855E34ASWM *

    kaynak : galatasaray dergisi
App Store'dan indirin Google Play'den alın