• 4
    yazılanlardan sonra bana da cevap hakkı doğdu haliyle. sert bir stilim olduğu doğru. babam küçük yaşta kendi yaşındaki kişilerle oynatırdı halı sahada. böyle alıştım ben. bana sert oynadı diyorlar. bunu söylemelerinin sebebi karşı takımdan oyuncuların bana aynı müdahalelerde bulundukları anda ses çıkartmamam. ben de ses çıkarsam kamuoyu maçın geneli sert geçti herhalde diye düşünecek. mesela dakika 1. sol çizgiden yardırıyorum. kalifiye jurnal önce ayaklara sonra formaya çalıştı. ben arkama dönmedim. çünkü top önümde. neden oyunu durdurayım ? dakika 10 filan. korner atılıyor. kalifiye jurnal beni kündeye aldı. boş pozisyonda kafa vuracakken top auta gitti. topun dönüşünde bize gol olması da cabası. ve bunun gibi uzar gider. lafı uzatmayayım. mamadou niang karşısındaki lucas neill gibi oynuyorum halı sahada. elimde değil. (bkz: ağlama melis)

    maç ile ilgili en önemli olayı anlatayım. maç 9-8 üstünlüğümüzle giderken hadomer reyiz tüm takımı çalıma dizdi. kaleciyi geçti. sol çaprazdan kaleyi gördü. ama ilginç bir şekilde vurmadı. şut çekse maç berabere olacaktı. resmen tcoskun' un kaleye geçmesini bekledi. sonra şut attı. top direk ile tcoskun reyiz arasında sıkıştı. ben de çizgiden çıkardım topu. top captano' ya gitti. o da belgarath' a aktardı. skor 10-8 oldu. halı saha müdüriyeti tam zili çalmak üzereyken de belgarath skoru 11-8 e taşıdı. maç öyle bitti.

    kendi oyunumu değerlendirmek gerekirse en az 4 tane %100 gol kaçırdım. ama pozisyona girmek de önemli sanırım. :) savunma katkım ise daha fazla oldu sanırım. 2 tanesi çizgiden olmak üzere en az 5 gol pozisyonunu kestim. captano' nun bana verdiği markaj görevini yerine getirdim. yazılanlardan belli oluyor sanırım. :) oynayanların hepsine teşekkür ederim. hepsi birbirinden değerli insanlar. ayrıca maçın 9-8 lik skora kadar dengede gittiğini de belirtmek isterim. güzel maçtı kısacası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın