• 30
    ali sami yen'de kapalıda ilk onları arardı gözlerim.
    kapalı demek karşı demekti benim için, onlarsız ultras olmuyordu. en net duruştu karşı, endüstriyel futbola. özü sözü br tek gruptu şu alemde, eşsizdi. ali sami yen'in anlamına anlam katan yegane oluşumdu. tek başına bir yorumu bile tüm havasını değiştirirdi bazen kapalının.

    isterdim ki hep onlardan biri olsaydım... onlar kadar değerini bilmeye çalıştım parçalının hep. özenle çizdim onlar gibi pankartlar. onlara benzemeye çalıştım hep, onlar gibi olabilmeyi çok istedim.

    ali sami yen onlarla daha güzeldi.

    şimdi ali sami yen yok artık, olmayacak yani sayılı günler sonra. karşı da ait olduğuyla birlikte karışmak istedi sonsuzluğa. açıkçası bekliyordum onlardan böyle bir hareket, her ne kadar hazırlayamasam da kendimi, bekliyordum. bir umut besliyordum ama yine de ufacık, belki taşırlar pankartlarını diye, endüstriyel futbolun galatasarayımdaki yeni yuvasına. belki dedim o pankartı görürüm yine. belli ki olmayacak ama.

    demek ki böyle girecekler artık arenaya*, dayanamazlar elbet galatasaray'sız, gelecekler ama pankartsız.

    bu demek oluyor ki endüstriyel futbol bir gol daha atmıştır bizlere(u: :()

    bugün galatasaray tribünleri en hakiki duruşunu kaybettiğinin ilk günündedir. bu sabahtan itibaren karşı belli ki pankartsız duracaktır arkamızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın