resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1338
    10'a her zaman güveniriz..o galatasaray'a gelmiş en önemli efsane yabancıların başında gelen büyük futbolcudur..ama 10 hala kendini ispat telaşında olan bir teknik adamdır..ilk biz güvenmedik mi 10'a? ilk fırsatta hem de imparator dediğimiz efsane hocamızdan sonra gel demedik mi? ondan sonraki gittiği her takımda hiç mi fırsatı olmadı 10'nun bir türlü iyi birşeyler yapmaya, teknik adam ceketiyle?
    10'a her zaman güveniriz..cebimde param vizem olmadan kaçak sınır geçip kilometrelerce yol tepip seyretmeye koştuğum, ama yedek oturduğunu gördüğüm halde yine de ısınmaya çıktığında gördüğümle yetindiğim efsanemdir 10..o atletico'ya gol atacağına beni bütün maç boyunca inandıran adam! o monaco'ya attığı golü nefessiz durup ayakta alkışlayarak seyrettiğim adam..
    ama galatasaray şimdilerde hasta yatağındayken yine 10'a güvendiği için hangimiz bedbaht olabiliriz? elbette 10 varsa belki yine de umut vardır..o ayrı..

    yine de adnan sezgin gibi bir yönetici galatasaray'da olduğu için uzak duran onca ismi geçmiş adam varken, onun oyunlarına geldiğini düşünüyorum..hagi falan istemiyor, bütçen bu durum bu, bunları getirelim diyorlar, 10'da bu klübü tekrar eksi günlerdeki gibi iyi etmeye çalışıyor..
    bugün resmi sitede yayınlanan antalya kampına gelen galatasaray fotoğraflarındaki 10'nun yüzünden düşen binbir parçalıyı umarım ben yanlış algılamışımdır..
    yukarıda bir de bir yazar arkadaş mourinho - drogba anekdotu geçmiş..hoş bir anı..da ne alakası var demeden edemedim? ne alakası var bizim eskileri hem de 30'unu aşmışları toplamamızla, marsilyalı drogba hikayesinin..?!
App Store'dan indirin Google Play'den alın