resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 394
    muhtemelen galatasaray'a geri dönecek eski galatasaray topçusu..

    evet topçusu, çünkü galatasaray artık futbolcu barındırmıyor bünyesinde..bir de bu sözlükte bu takıma bu klübe bu renklere gönül vermiş onlarca yazardan "gelsin ya n'olacak" tarzı yorumlar okumak yok mu? daha gazeteleri yeni okuduğum için ancak haberim oldu..başımdan kaynar sular döküldü..daha önce bu sözlüğe yazar olmadan ekşi'de çok nadirde olsa galatasaray entryleri de yazıyordum..ki sırf takımıma sahip çıkma iç güdümle buraya yazar oldum..madem hergün bıkmadan hem resmi site hem sözlük aşındırıyorum o zaman yazar olmalıyım dedim..
    yahu bu adam her ne sebebten olursa olsun kovulmadı mı? haklı yada haksız..demek ki bir sebebi vardı..bu adam daha galatasaray'a ilk geldiği maç, ki yanlış hatırlamıyorsam puan kaybetmiştik sami yen'de, herkes boynu bükükken car car konuşmak için televizyona çıkıp yorum yapan futbolcu değil mi?yok fener'e gol atmışmış yok en iyi beş yerliymiş..ee o zaman emre belözoğlu'nu da alalım olmaz mı?
    galatasaray taraftar profili de artık değişmiştir..yönetim profili de..
    eskiden galatasaray herşeyiyle bir taneydi biricikti..o yüzden sadece bu takım avrupa'da tektir bu ülkeden çıkan..ve emin olun arkadaşlar, bir daha çok zordur dönmek..çünkü artık ne metin oktay ruhu yanımızdadır bizim ne de ali sami yen'in ölümsüz ve bu takımı ayakta tutan felsefesi..

    yapmayın be! kıymayın ağbiler! yapmayın şu takıma bunu! getirdiğiniz onca saçma sapan isim onca saçma sapan transfer yetmedi mi?
    neler oluyor yahu benim bizim galatasaray'ımıza?

    dip not: resmi olarak hala birşey yok..umarım olmazda bende bu entryimi afiyetle yerim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın