resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 576
    ntvspor'da az önce güntekin onay'ın (gbkz: ")fenerbahçe'de yıldız yetişmiyor, mesela bir arda bir sergen yetişmiyor. bunu kabul ediyormusunuz? mesela sizin emre'de galatasaray'ın altyapısı(gbkz: ") sorusuna,

    (gbkz: ")emre zeytinburnu altyapısı biz alacaktık o zamanlar almadık(gbkz: ") diye cevap vermiş kişilik. tabi emre zeytinburnuspor altyapısı, zaten galatasaray onu bir yıl bile oynamadığı zeytinburnuspor altyapısından alarak, 7 yıl kendi altyapısında pişirmedi. hazır alıp ilk onbire koydu, emre'yi zaten zeytinburnu yetiştirmişti di mi azizcim?

    bu adamın hayal dünyasına bitiyorum arkadaş, emre'yi almamışlarmış. mantığa bak, yani emre'yi bunlar o dönem alsalardı emre şimdiki gibi bir futbolcu olabilecekti öyle mi? keşke alsaydınız be aziz, alsaydınız da şimdi emre tosunu fenerbahçe altyapısından bank asya'dan düşmemeye oynayan bir takımda oynayaydı.

    unutmadan birde semih gibi bir yıldız çıkmış fenrrbahçe altyapısından. vay be, şu fenerbahçe'de her gelen teknik direktörün yedek bıraktığı semih'ten bahsediyor sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın