resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1334
    benim hatırladığım kadarıyla türk futbolunda bir ilki gerçekleştirmiş ve elde edilen şampiyonluktan sonra kutlamalarda taraftarın forvet (hakan şükür), 10 numara (cassio lincoln) ve takımın yıldızından (arda turan) önce bir stoperin (servet çetin) adını haykırmasını sağlamış futbolcu. yani son şampiyonluğumuzun tartışmasız mimarı.

    öncelikli olarak şu bakınızı vereyim de çıkıntılık yapmak için yazmadığım anlaşılsın: http://www.sabah.com.tr/.../20/2045te_gorusuruz

    malum çakma bloggerlar'la aram iyi değil. servet'i ters-manyel olsun diye savunduğum iddia edilebilir. kısaca burada da değineyim:

    fikrim değişmedi; ersan gülüm dahil hala bana göre hala yerli en iyi stoper servet çetin. yine de geçen sezon "emre güngör ilk 11'de" diye yedekliği hazmedemeyip ısınmaya çıkmasının affedilir tarafı yok. rijkaard'ı tutmam ama yönetimin gereksiz yere 1 buçuk yıl arkasında durduğu hocasına en büyük yanlışı idi servet'i o hareketinden dolayı kadro dışı bırakmamak.

    "eden bulur" derler ama az biraz servet'in kişiliği hakkında güvenilir kaynaklardan fikir sahibi oldum, iyi kötü benim de gözlemlerim olmuştur statta ve televizyonda kendisi ile ilgili. öyle caner erkin misali "doğuştan bilmem neyim" goygoyculuğu yapmaz, taraftarın gözüne girmek için yapay hareketlerde de bulunmaz. "maç satacak" takımdaki en son adamlardandır.

    son 2 sezondur sağlam travma yaşadı. tabii bunda kendi hataları da oldu. bu saatten sonra hata yapmamasını beklemek fazla iyimserlik olur. şu an formayı gökhan zan'a kaptırması normaldir.

    konudan alakasız olacak ama gökhan zan da futbolculuğuyla dalga malzemesi olacak bir futbolcu değil. sakatlık probleminden yola çıkarak yap esprini, kabul ama üzgünüm gökhan zan da iyi futbolcu. sorun servet ile hemen hemen aynı stilde olmasıdır. yani yanında song ya da neill tipi toparlayıcı biri yoksa servet de gökhan da hata yapmaya müsaitler. yan yana oynatıldıklarında da colin kazım tipinde biri ikisini kafa kafaya vurdurur. hagi'den iyi biliyor değilim, o yüzden umarım ikinci yarı savunma hattını oturtur ve servet çetin ile gökhan zan'dan yararlanmasını bilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın