resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3566
    en büyük sorununun sempatik olmaya çalışması olduğunu düşündüğüm futbolcumuzdur.

    şu aziz yıldırımla yaşadığı malum ulan gecesinde gazeteciler kendisine sinem kobalın nerede olduğuyla ilgili gevşek gevşek sorular sormuş o da "çekimlerden dolayı bilmemnerede, şimdi ben bunu söylüyorum siz başka bir şey yazacaksınız daha önce sordunuz cevap verdim başka şeyler yazdınız cevap vermek istemiyorum ama sonra üzülüyorum siz de işinizi yapmaya çalışıyorsunuz" gibisinden bir cevap verip istediklerini vermişti.

    yapma canım kardeşim türk spor basını kadar yavşak bir ortamı ben görmedim daha, senin içinde bulunduğun tek ortam olmasına rağmen neden anlamıyorsun. çocuğa muhtemelen sormuşlardır "arda masraflar nasıl onlar nasıl bunlar nasıl yardım ediyor musun çevrene" diye bu da öyle cevap vermişlerdir üstüne sormuşlardır "arda yetmiyor di mi 80 bin lira" diye bu da "çevremdekiler mutsuz olunca dayanamıyorum yetmiyor, allah sağlık versin" diye cevap vermiştir üstüne gülüşmeler yaşanmıştır belki ama güzide türk spor basınının manşeti "ardaya 80 bin lira yetmiyor" olmuştur.

    ardacım yavşak işte bu insanlar bırak s.ktirsin gitsin hepsi açlıktan gebersin ne diye cevap veriyorsun bu soysuzlara hala neden akıllanmıyorsun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın