resim
Zvjezdan Misimović
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:Bosna
Yaş:42
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 944
    ben bu adamı severdim. almanyada da severdim. bize gelince deliler gibi sevindim. oynamasını istedim, başarılı olmasını istedim. ama yok... o kendini bulamadı, biz onun akıl dolu paslarını bulamadık. ama sıkıntım bunla ilgili değil. ben sabırlı adamım. yani başkaları konusunda, onların kendini iyi hissetmeleri konusunda sabır gösterebilen biriyim. her anlamda böyle. genele vurmadan misimovic dahilinde devam ediyorum.

    misimovic geldiğinden beri yok almanya şöyle güzel, yok şalkeye gitmek istedim bırakmadılar, yok bir gün mutlaka geri döneceğim gibi laflar ediyor. hani çok irdelemeden baktığınızda yanlış bir şey yok. iyi bir futbol ülkesi almanya, düzenli, sahaları falan da güzel. kasap oyuncular da yok. ama bu adam neden sürekli böyle açıklamalar yapıyor. sorun ne. kötü oynayarak üst düzey kulüplere gidebilmiş oyuncu sayısı nedir ki sen bu şekilde almanyaya dönmeyi umut ediyorsun.

    antremanlardaki performansını ben değil hagi görüyor. sakız çiğneme olayını ne kadar değersiz ve ilgisiz bulsam da bu bile olabilir kadro dışı kalmasının sebebi evet. adam sana koş dediğinde orospu karı gibi çiğnersen sakızı ve hafiften koşmaya başlarsan ben deliririm.

    misimovic'in sonuna kadar haklı olduğunu düşünmüyorum. yaptığı açıklamalar ne kadar farklı bir alana işaret etse de masum değil. hele ki bir de devre arasında alman kulüplerinden birine giderse bu sefer daha kötü düşünceler oturur kafamda bu adam konusunda.

    neyse. arkamızda hagi var. hagi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın