aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Lorik Agim Cana
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:40
Boy:1.86
Uyruk:Arnavutluk
  • 924
    lucas neill ile beraber galatasaray'ın ruhu. türkiye ligiinin en iyi defansif orta saha futbolcusudur. takım arkadaşlarını her an koruyan ve hata yaptıklarında moral vermeye çalışan lorik cana tam bir adam gibi adamdır.
    26 eylül 2010 ibb maçında pino'yu bir kaç ibb'li futbolcunun arasından bir abi gibi tutup kenara çeken, ve üstüne gelenleri geri iten lorik cana,
    konya maçında lucas neill'in üstüne giden konyalı futbolcuları püskürten lorik cana
    karabük maçında sahadan daha ilk yarıda alınmasına rağmen tek bir kötü mimik vermeyen lorik cana
    alisamiyen'deki o muhteşem taraftarın önünde yenilmeyi kabullenemeyip gözyaşı döken lorik cana
    24 ekim 2010 saraçoğlundaki fenerbahçe maçında lucas neill ile beraber yıllardır saha içinde yediğimiz dayağın (aşırı sertlikle ve tahriklerle dağılıyorduk her maçta) karşılığını veren yine lorik cana.

    ve bu lorik cana daha takıma geleli aylar olmuş, bir galatasaraylı futbolcunun saha içindeki duruşu nasıl olmalı herkese göstermiştir. ama yerli futbolcularımızdan bunu anlayan olmuş mudur emin değilim.

    alisamiyen'de takım arkadaşını kovalarlarken bunu sadece izleyen futbolcular, atletico madrid maçında rakibin ona sert girip yere düşürdüğü pozisyonda rakibe hemen karşılığını aynı sertlikle veren elano'yu hiçbir maçta bilerek korumayan "kaptan" ımız sanırım lorik cana'dan birşeyler öğrenecektir.

    son olarak;
    http://img156.imageshack.us/i/lucaslorik.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın