• 83
    istanbul'da oturmayan çoğu doğu da ve ya yurt dışında oturan taraftardir. ya da şöyle birşey de olabilir istanbul'da oturuyordur fakat futbolla bir alakası yoktur.gerçi bence o taraftar olmuyor ama neyse.
    ilk şeçenek için söylüyorum gerçekten çok acıdır.sarı-kırmızı doğmuştur takımının her maçını kaçırmadan izlemiştir.hayatında en büyük mutlulukları ona galatasaray yaşatmıştır.ama takımının o dillere destan bütün dünyanın hayran olduğu kurucumuzun ismini taşıyan efsane mabed ali sami yen stadında bir kere bile maç izleyememiştir.madeb'de bir kere 3'lü çekmek,seni sevmeyen ölsünü demek,eski açıkta kapalıda kopmak,numaralının sessizliğine sahit olmak,yeni açıktan eski açığı izlemek,maç öncesi futbolcuları tribüne çağırmak,maç öncesi sonrası mecidiyeköy sokaklarında nevizade gecelerini söylemek .. hatta maça girmeden güvenlik görevlileri tarafından aranmayı bile eminim herşeyden çok daha fazla istemiştir.ama olmamıştır.
    ben yerlerinde olsam son maç için ne yapar ne eder bütün şartları zorlar işi gücü bırakır son maça gelirdim gerçekten bazı galatasaraylılar için imkansız yazması kolay falan diyorsunuzdur ama haklısınız napalım. kısmet ..
App Store'dan indirin Google Play'den alın