• 166
    arkasından son entrymi yazdığım, futbol bilgisi önünde saygıyla eğildiğim gsuser.

    niye gitti ki bu adam şimdi?

    anladığım kadarı ile; ayrılık mevzusu bu "entry silinmesi" dalgası yüzünden.

    anlamadığım; galatasaray sözlük bünyesindeki yazarlar ve çaylaklar arasında belki de ben gündelik yaşamında *herkesten çok küfür eden, hali ve tavırları ile en çok forum insanı olarak yaftalanması gereken ve en az galatasaray kültürüne, tribün kültürüne sahip adamlardan biriyim. ben bile bu sözlükte iyi kötü barınabiliyorsam bu adamın hayli hayli barınması gerekir. birbirlerinden hazzederler mi bilmem ama benim gözümde captano, zizonkovac ve mahalle takimi pamuklara sarilip, özel gün ve haftalarda sarıldıklari pamuklardan çıkarılıp dinlenesi bir kaç adamdır. ve inanıyorum ki bu söylediklerime katılan sözlük bünyesinde 100'lerce adam bulabilirim.

    ya tribün kültürünü, galatasaraylılığını(u: lafın gelişi (:) bi tarafa bırakın, bu adam futboldan daha doğrusu futbolcudan % 99.9999'umuzdan daha iyi anlıyor.

    bakın adamın entarilerine:

    mustafa sarp hakkında mahalle takimi'nın ilk entrysi: (bkz: #124445)

    mustafa sarp hakkında ultradnan'ın ilk entrysi: (bkz: #168759)

    anlatabildim mi?
    anlatamadım mı? peki bakın bu da servet çetin hakkında yazdığı ilk entry: (bkz: #31308) *

    sabri sarıoğlu ile t*şşak geçmenin moda olduğu, sözlükte sabri ile t*şşak geçmeyene gsuser denmediği dönemde sabri hakkında yazdığı ilk entry: (bkz: #50363)

    haa bir de şöyle birşey var : (bkz: #378878) o kadar kusur kadı kızında da olur diyor ve bu bahsi sümen altı ediyoruz. (gülücük, gülücük, gülücük)

    kısacası ne olursa olsun yazması gereken adamdır kendisi. futbol izlemekten mi bıktın? git ne dediler başlığına yaz kardeşim! ne bileyim git galatasaray yavrusu gibi bir evim var başlığına yaz! ama yaz, mutlaka yaz!

    entrymi sonlandırırken bir de kendisinin sözlüğü bırakma sebebi olan "entrylerimi siliyolar, herkes beni uyuz ediyor" düşüncelerine ithafen, haddim olmayarak fıkra eklemek istiyorum:

    bir gün temel amerikaya gider ve arabasına biner.
    ve aracı sürmeye başlar...
    ama karşıdan bir sürü araç gelmektedir.
    temel selektör yakar, korna çalar....
    ama nafile!
    bir süre sonra radyodan birisi şöyle der:
    "new york sokaklarında bir adam ters şeritten gitmektedir" der.
    temel gülerek içinden:
    "ula sadece 1 kişi olsa, bunlar en az 100 kişi!" der...
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın