resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3275
    kimse galatasaraydan büyük değil diyenlerin, kendini galatasaraydan büyük gören servet çetini övmesi tam anlamıyla komedidir.
    tehlikenin farkında mısınız? bu sezon anadolu klüpleri bile galatasaray'a puan kopartılacak takım gözüyle bakmaktalar. siz hala kimse galatasaraydan büyük değil diyedurun elin bursasporlusu kendini bizden büyük görüyor. hala rijkaard kabahatini yaptı sıvadı gitti diyorlar. neymiş buraya adapte olması gerekirmiş. nerde kaldı avrupanın fatihinin vizyonu. tabii ki de bizi avrupaya adapte etmesi gerekiyordu ama futbol bağnazları bu ustaya imkan vermediler. dahası koca galatasaray bir iki çapulcu futbolcunun, yöneticinin oyuncağı oldu. evet rijkaard'ın hatası var. böyle bir futbol düzeninde, futbol aşığı olan bir kısım galatasaray taraftarına umut vermek. ama biz bile taraftarımızın bu kadar saçmalayacağını düşünmemiştik.

    tanım: galatasaray'ın son 10 yıldaki başarısızlığının tek sorumlusu. yersen.(u: son 10 yılda şampiyonluklarımız var diyecekler varsa hiç uğraşmasın özelden mesaj atmakla, cevaplamaya tenezzül etmem)
App Store'dan indirin Google Play'den alın