• 6
    sezonun ilk yarısının sonu itibari ile akılda kalanlar:

    kaleciler:

    86 ufuk ceylan : seviyorum bu çocuğu ben gelecek görüyorum en azından. karşı çıkanlar olacaktır filan ama iş var sonuçta yabancı hakkımızı kaleciden yana kullanmakta istemiyorsak ufuk'un üzerine düşüp uzun süre kalemizi teslim etmeliyiz gibi görünüyor.
    1 aykut erçetin: yetmiyor bu adam galatasarayımıza en fazla yedek olur, arada sırada 2 kurtarış yapıyor sonra onun ekmeğini yiyor 1 sezon boyunca.

    -----------

    savunma oyuncuları:

    2 lucas neill: savunmanın lideri, takım savunmamızın herşeyi popescudan bu yana gelmedi böylesi sevdik be seni neill hep bizle kal gitme bi yere.
    3 çağlar birinci: ilk yarının sonlarına doğru kadroya girebildi sakatlıklarından dolayı ne olduğunu tam anlayamadık hücuma destek vermesi gayet güzel. hakan baltanın 1 sezonda yaptığı ileri çıkışları 1 maçta yapıyor ama geri dönüşlerde hatası çok oluyor pozisyonunu alamadığı için kaçırdığı oyunculara sert müdahaleler yapıp kart görüyor dikkat edilmesi gerek.
    4 ali turan : bu adama kızdığım kadar kimseye kızmadım (ayhan var bide unutmamak gerek) hani tamam yeri değil dediler sağ bekte oynamaz dediler ama a.turan sadece tek hamleli bir oyuncu karşıdan gelen rakibe tek hamle şansı var başarırsa iyi oyuncu kaçırırsa kaleci ile karşı karşıya kalacak rakip topçu, üstelik düşünme konusunda sıkıntısı var bjk maçında holoskoya yapacağı faul ta orta sahadan planları ceza alanının içinee kadar bekledi hayır madem düşüreceksin önünde 30 metre var illa ceza sahasına girmesini mi bekledin holoskonun? 6 ay birde bu adamı bekledik biz kayseriden, herşeyi geçtim bir oyuncu 2 metre önüne pas veremezmi halan balta bile ters kanata top atıp aynı kanatta çizgiye paralel kewell'a top atabiliyordu. derhal gitsin takımda külli zarar diye görüyorum.
    5 gökhan zan: ilk yarının sonlarına doğru oynadı 1-2 maçta karabük maçında vardi birde yanlış hatırlamıyorsam emenike ile boğuştu durdu güven vermiyor zaten 3 maç ardarda oynadı sakatlanmadan şaştık kaldık.
    6 emiliano insua: bu oğlana hagi yazık ediyor, takımımda kiralık topçu istemiyorum diyip bir kenara attı 3-4 sene sonra ağlarız böyle birisi vardı bizde diye.
    22 hakan balta : ilk yarı sonuna doğru hatta futbol kariyerinin sonuna doğru buldu belkide doğru yerini... yada bulduğunu sanıyoruz su anda bilemiyoruz ama bariz işe yaramaz bir insan kupadan h.balta yüzünden elendik. bilmem kaç maçta sadece ruh olarak gezdi sahada hücuma destek veremez stopere kaçar sürekli kanatından gelenlee neill olmasa karşılık veremez. çağlar sol beki alırda umarım orta sahayada başka birini bulup baltayı sepetleriz.,
    23 serkan kurtuluş: trabzon maçıydı herhalde sağ bekten geldi 2 orta yaptı gol oldu ikiside ondan sonra kaç maç sakatlandı oysaki ne kadar ümitlenmiştik. yüzümüzü kara çıkarma serkan.
    76 servet çetin: rijkaard'a yaptıklarını futbol kariyeri boyunca hiç bir galatasaraylı unutmayacaktır gerisini konuşmaya gerek yok.

    -------

    orta saha oyuncuları:

    7 aydın yilmaz: 4-5 senedir hiç bir işe yaramadın, uefada bi yarayacak gibi oldun doğanın dengesini bozacaktın 1.dk sonra herşey normale döndü... bırak git artık şu takımı sende kurtul bizde.
    8 barış özbek : şuanda değil ama belki 2-3 sene sonra iyi bir oyuncu olacaksın barış, sivasspor maçındaki o kendini bilmez hareketin ile rezil ettin bizi türkiye'ye kolay kolay unutulmaz.
    10 arda turan: galatasarayımızın yarısı, milli takımın %90 ı sensin arda. kimisi sever, kimisi sevmez ama türk milli takımı sen varsan var yoksan yok.
    16 mustafa sarp : yüreğin ile oynuyorsun belki ama yetmiyor be mustafa olmuyor yani bursa \ manisa \ ankara gibi yerlere gidip her sezon büyük takımlar ile oynanan maçlarda abi ne topçu bu sarp denilecek adamsın ama burda işin yok \ zor.
    18 ayhan akman : yetmedimi ayhan 10 senedir ayna gibi sana gelen her topu tekrar geriye yansıtman? yetmedimi artık sana yapılan her faulden sonra o kaptanlık bandı ile kalkıp millete küfredip bizi rezil etmen. artık ayrılalım lütfen sevmiyoruz birbirimizi daha.
    19 lorik cana: geç bulduk seni çabuk kaybetmeyiz umarım. hırsın, baskın, presin, boyun, posun yanına birde ayağı iyi pas yapan birini bulursan değişilmez olacaksın.
    20 juan pablo pino : sıkılmıştık yıllardır top ayağına gelince kıvırmadan şut atamayan santraforlar izlemekten, kimisi egoist diyor kimisi her bulduğunu vuruyor diyor ama iyisin sen pino, şutlarının kaleyi bulma oranı zaten yüksek en son kupa maçında attığın gol zaten dillere destan oldu.
    21 zvjezdan misimovic: çok şey bekledik, çok şey isteyemedik çünkü göremedik yapabileceklerini.. gel oyna yada çek git kalma böyle ortada.,
    52 emre çolak : sendeki özgüven arda da yok be emre bi dur soluklan kendine gel daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorsun, yürümeyi bilmeden şut çekiyorsun... kendinde üzülüyorsun bizide üzüyorsun
    55 sabri sarioğlu: kızan çok biliyorum biliyorsun ama çok nadide bir parçasın sabri sen olmayınca çöküyor orası sen olunca neşe katıyorsun bize, hırsın ile enerjin ile.
    77 serdar özkan : 2 adım atamayacak gibi boş boş geziyorsun sahada yeteneklisin ama kafayı kullanmak gerek, ne oldum delisi olmamak gerek. çalışmak lazım.
    99 harry kewell : yıldızımızsın, herşeyimizsin bordeux maçında o barajın içerisinden kaldırıp kolunu "me, me" diyip gözlerin ve kafan ile "okey" dediğin zamandan bu yana çok zaman geçti hep bizim ile ol "kewell from galatasaray".

    ------------------

    hücum oyuncuları:

    11 mehmet batdal: yetmiyorsun galatasaraya, nedense sana gelen her top kontratak olarak bizim kalemizde? oysaki ilk geldiğinde üf zlatan gibi çocuk çok iş yapar demiştik, üzme bizi mehmet.
    15 milan baros : bu ligde senin gibi bir santrafor daha çok ama fazla naz aşık usandırır baroş bi süre sakatlanmazsan iki taraf içinde iyi olacak gibi farkındayız elinde değil ama gönül bu sonuçta hep iyisini istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın