resim
Ayhan Akman
Görev:Futbol Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 782
    galatasarayın oynadığı kötü futbolun baş aktörlerinden biri,
    günümüz futbolunda ortasahanın ortasında oynayan futbolcunun işi topu defanstan alıp ileriye oynayarak oyun kurmak (bkz: selçuk inan)
    ancak bizim oyun kurmakla yükümlü futbolcumuz ayhan topu servetten alıp gökhan zan a, gökhandan alıp servete aktarmaktadır.
    hızlı bir şekilde atağa kalkamamızdan mütevellit rakip takım defansı yerleştirmiş bizi karşılıyor ve eğer bireysel bir beceri sergilemeyen bir futbolcuya gelmemişse (bkz: pino) (bkz: arda) (bkz: kewell) top, atağımız başlamadan bitiyor.
    her defasında aynı şeyi yapıyor hatta o kadar ki ceza sahası önünde bile aldığında topu tekrar geriye oynuyor.
    doğru top kaybetmiyor, sürekli defansla paslaşıyor. pas oranı çok yüksek olabilir ama neyleyim öyle pası.
    ayhancım, sen bir ortasaha elemanısın lütfen topu aldığında ilerde bulunan müsait bir arkadaşına dikine pas ver.

    ayhanın ne denli kötü oynadığını anlamak için çok uzağa gitmeye gerek yok neillin ön libero pozisyonunda oynadığında attığı paslara bakmak yeterli, ya da selçuk-colman , emre belözoğlu , nuri şahin, ernst hepsini maç içinde izleyin bir ortasaha ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor.

    lorik cana gelene kadar ortasaha da elini kolunu sallayarak cezasahası ön çizgisine kadar ilerliyebiliyordu rakip takım ancak işin o kısmını cana(canını yidiğim) hallediyor artık. galatasarayımın şu an ihtiyaç duyduğu transfer ayhanın oynadığı pozisyonda beyin görevi yapabilecek çift yönlü bir ortasaha, yabancı olur yerli olur ancak o bölgeye bir transfer yapılmazsa istersen ileriye messi ve ronaldoyu getir yine değişen birşey olmayacak.

    dünyanın en kaliteli forvet(satrafor demiyorum) adamları bile maç boyu ayaklarına 25-30(atmış olabilirim ancak siz beni anladınız) defa ceza sahası çevresinde top gelmezse birşeyler üretemezken bizim forvet hattımıza toplasan o bölgede gelen top sayısı bunun %25-30 kadar.
    o yüzden acilen ayhanın oynadığı bölgeye bir futbolcuya ihtiyacımız var
App Store'dan indirin Google Play'den alın