• 64
    olaylar ayıptır, yazıktır, günahtır, olmaması gerekmektedir.

    ancak; bağdat caddesinde babasıyla şampiyonluk turu atan 15-16 yaşındaki galatasaraylı çocukların süratına zincirle vuran kafasını kaldırım taşlarında kıranların gelipte burda "siz şerefsizsiniz ne zorunuz vardı 16-17 yaşındaki çocuklarla" demesi kafamı ciddi anlamda karıştırmaktadır. he birde facebook ta bir grup vardır "bağdat caddesinde fenerbahçeliler dışında kimse şampiyonluk kutlayamaz" diye bu grupta da bir video vardır, bağdat caddesinde arabasının içinde dövülen galatasaraylılar ve beşiktaşlılar vardır ve bu video yu haftada bir paylaşıp şimdide florya daki olayların videolarını paylaşıp milleti gaza getiren kişilerde vardır.

    tabiki 17 yaşındaki bir çocuğa 25-30 yaşındaki adamın vurması doğru birşey değildir. ama olayın içi çok derindir ne olduğu tam olarak bilinmemektedir. bizim taraftarımız klasik yöntemle olayların nasıl başladığını bilmeden yine fbtv de gördükleriyle yorum yapmaktadır.

    daha 2 sene önce abdi ipekçide önce efes i desteklemeye gelen lise çağındaki çocukları tekme tokat döven sonra sahaya girip efesli basketbolcuları parke üstünde döven adamların gazına gelmeyin.

    sonuç: kabul edilemez ama bi durun olay ortaya çıksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın