resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1264
    yonetimin taraftari susturmak icin yapmis oldugu bir hamledir hagi.

    skibbe gittiginde de boyle oldu. en kritik durumumuzda bulent korkmaz getirildi. neden? cunki taraftar onu cok seviyor diye. galatasaray'i taniyor ve biliyor diye. kredisi yuksek diye. ama bulent korkmaz'in galatasaray'i calistiracak seviyede olmadigi hic dusunulmedi ki bunu yonetim tabi ki biliyordu.

    sonra ise frank rijkaard getirildi. bulent korkmaz'in ayrilmasina taraftarlar ancak boyle bir teknik direktorun gelisiyle hafif tepki verebilirdi. ne de olsa sampiyonlar ligi kazanmis bir teknik direktor gelmisti. bulent korkmazdan daha iyi oldugu bir gercek. barcelona olma hayelleri falan filan derken frank rijkaard gonderildi. ben o zaman tatildeydim ve gittigini ogrendigimde yeni teknik direktorumuz kesin hagi olur diye dusunmustum. oyle oldu da zaten. yonetim tekrar taraftari susturmak icin kredisi yuksek olan birisini secti : georghe hagi.

    simdi hagi zaman istiyor. umarim yonetim ona bu zamani tanir. ama ben guvenemiyorum yonetime. sezon sonu yeni bir kariyerli teknik direktor gelebilir. ayrica hagi'nin transfer listesi verdigini de dusunmuyorum. sanirsam scout ekibi ve adnan sezgin hagi ye liste veriyor ve hagi bu listeye gore siralamasini yapiyor. frank rijkaard doneminde de boyle oldu. "tum transferler hocamizla birlikte yaptik" demelerine bakmayin. hoca'nin adnan sezgine kendi listesini vermesi baska birsey, adnan sezgin'in hoca'ya liste vermesi baska birsey ama sonuc ayni: birlikte transfer yapiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın