resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 554
    fenerbahçe'nin sivassporile oynadığı karşılaşmanın devre arasında, iki yöneticisi ile beraber hakem odasını basıp, ağza alınmayacak küfürler savurarak hakemi sindirdikleri, bunun üzerine yunus yıldırım'ın sahaya çıkmak istemediği, hemen devreye giren ikna telefonları ve bürokrasi sonucunda ancak ikna edilebildiği dedikoduları ayyuka çıkmıştır... maçı takip edenler de zaten yunus yıldırım'ın ikinci yarıya 2-4 dakika civarında geç çıktığını hatırlar.

    bu haberi alan muhabirler malesef haberi yayınlamaktan çekinmektedirler, çünkü oğuz sarvan yönetimindeki mhk'de yıllardır çifte raporlar hazırlandığı, verilen raporların değiştirildiği herkes tarafından bilinmektedir. volkan demirel nice cezalardan bu çifte raporlar sayesinde kaçabilmişken, ümit karan'ın bir sivasspor deplasmanında havaya şu sıçratması nedeniyle gördüğü kırmızı kartın hatalı olduğunu belirten rapor birden sırra kadem basmıştır.

    bu şartlar altında da muhabirler, şükrü saraçoğlu'nun koridorlarında yaşananlara ait görüntülere, tanıkların ifadelerine, hazırlanması gereken raporlara dayanarak habercilik yapmalarına rağmen; yalancı konumuna düşmekten, itham altında kalmaktan ve kovulmaktan korktuklarından bunu gazete sayfalarına taşıyamamaktadırlar.

    sözkonusu "büyük başkan" türk futboluna çok hizmet verdiği safsatası altında türk futbolunun altını oymaya devam etmektedir.

    mhk de oğuz sarvan yönetiminde bu büyük başkanın rahatını sağlamaktan öteye malesef gidememektedir..
App Store'dan indirin Google Play'den alın