resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3448
    o ulan lafını yediği yerde ve zamanda galatasaray futbol takımı kaptanı olarak bulunmadığını düşündüğüm futbolcu. aynı zamanda insandır da. kulübün izninin olmadığı halde açılışa ya da düğüne* gitmiş olması oraya kaptan sıfatıyla gittiği anlamına gelmez. belli ki canı çok istemiş, kişisel bir mesele olarak algılamış gitmiş. e bu adamın emre belözoğluyla da aziz yıldırımla da sivil hayatta görüştüklerini bilmeyenimiz yok, bunun öncülüğünü de adnan polat yapmıştır zaten. e bizim kaptan dediğimiz adam gitmiş oraya kendi aralarında muhtemelen "oğlum, evlat, amca, abi" gibi hitapların döndüğü kişi* ulan demiş, der hatta kameralar yokken emre belözoğluyla neler diyorlardır bunlar birbirine. adam padişah değil ki özel hayatında da "ben galatasaray kaptanıyım ulan" diye bir ağırlığa sahip olsun kimseye ağzını açtırmasın.

    ha kaptanlığı elinden alınabilir, orası ayrı. bana göre kaptan olması, 1 dönem üstüne abi diye hitap ettiğin galatasarayın geleneklerine uyan bir şey değildir gitmek isteyen çocuğu oyalamak için al bak kaptanlık da senin 10 numara da senin diyen galatasaray yönetiminin yanlışıdır. bu yanlışı düzeltmek için yönetim ardanın kaptanlığını alabilir ama kesinlikle ceza olarak değil, kendi yedikleri naneyi düzeltmek için..

    edit: bu arada o ağırlığa sahip olsa, tutup "aziz başkan akıllı konuş önce karşında galatasaray kaptanı var" dese bu sefer ne saygısızlığı kalacak ne polat alemdarlığı kalacaktı. ki kalmadı zamanında unutmayın bu çocuğun insan olduğunu kendi özel hayatı olduğunu gittiği her yerde kaptanlık bandını taşımadığını unutmayın..
App Store'dan indirin Google Play'den alın