resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3447
    aziz yıldırımın bülent korkmaza veya hakan şüküre böyle bir şey dediğini düşünebiliyormusunuz? hayır, çünkü gerçek bir galatasaray kaptanı kendisini böyle bir olayın geçeceği ortama sokmaz, kendisiyle muhatap olan aziz gibi birisine o fırsatı ve ortamı vermez. galatasaray kaptanlığı bir mevkidir ve söylenen bu söz ardaya söylenmekle beraber aslında bu mevkiye gitmiştir. kaptanlık pazubandını takan hiç kimse bu mevkiye aziz yıldırım gibi bir adamın bu tarz sözler söylemesine izin ve-re-mez, verirse o kaptanlık ondan alınır, alınması gerekir.

    ne yazık ki galatasaray kaptanlığı ayaklar altına alınmıştır ve bu olay göründüğünden çok daha önemlidir. kutsal olan herşeyimizi çok iyi korumamız gerekirken, onların değerini ve anlamını unutuyoruz. ruhumuza sahip çıkalım, ve evet eğer bir protesto olacaksa arda bunu haketmiştir.

    bir sözüm de başkan adnan polata; nerde senin o eski çıkışların, hakkımızı savunmaların. bir şey mi içirdiler sana klonunu mu yaptılar neden bu kadar sessizsin, tepkisizsin herşeye? yok mu masaya yumruğunu vuracak bir adam. yok mu takım 9. sırada senin ne işin var gece açılışlarda diyecek. yok mu nedir kardeşim senin bu aziz yıldırımla samimiyetin diyecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın