resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3445
    $u siralar sözlügü kasitsiz bir $ekilde cok pis gaza getirmektedir. birak sözlügü, dünyanin her yaninda galatasaraylilar tarafindan arda konu$uluyor sanirim. sebebi ise aziz yildirimin samimi hitabi.

    arda aziz yildirimin evladi ya$indadir. o ortamda arda yi görünce ya$ça ve kariyerce büyük olmanin (türkiyenin galatasaray ile birlikte, her ne kadar inkar edilse de, 2. büyük kulübünün ba$kani ve her türlü mafya ile baglantisi olan bir adam) avantajini kullanarak arda ya böyle bir yakla$im göstermi$tir. dikkat edilirse, arda da hic yadirgamami$tir. bu da demektir ki aralarinda bir samimiyet var.

    $imdi size soruyorum. örnegin siz pepsi de dagitim yapan bir elemansiniz, en samimi arkada$iniz da coca cola distribütör ü. görüsmüycekmisiniz onunla?

    ayni ortamda bulunmalari beni de rahatsiz ediyor acikcasi ama kalkipta vay efendim diye atip tutmayi dogru bulmuyorum. kendi kendime diyorum, ulan acaba bu azize, çubuklu tosun sayesinde arda yi ayartmayami cali$iyor. sonra da, yok lan diyorum, arda o, ne i$i var fener le falan..

    bo$una gerilmeyin, hiç bir $ey olmaz, 2. yari arda nin dönü$ü ile cimbom bomba gibi geliyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın