resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 3442
    önümüze atılan her yeme zıplamamamız gerektiğini gösteriyor. açılışa katılmış da, sevgiliyle demeç vermiş de, rakibin başkanı kendisine "ulan" demiş de...

    sahadaki oyuna bakmak gerek. ne çok yaymyam varmış aranızda arkadaş ya, adam yemeye ne kadar meraklıymışsınız. oldu olacak sami yen hazır terk edilmişken eski açık önünde kurşuna dizelim adamı... iyi misiniz ya? sikko sikko meselelerde beş para etmez adamların rövanş alma uğruna yaptığı haysiyetsizliklerin gazına geliyorsunuz.

    erman toroğlu'nun sarhoş olduğu her halinden belli, adam sallıyor, ahmet çakar gündem yaratma peşinde, serhat ulueren'in ne olduğunu zaten biliyoruz. mezar kazıcısı gibi adam. iyi misiniz oğlum? ne yaptığınızın farkında mısınız siz? böyle taraftarları oldukça galatasaray'ın düşmana ihtiyacı yok zaten. bir futbolcuya tepki verecekseniz saha içindeki davranışları yüzünden tepki verin, saha dışı bizi ne ilgilendirir?

    herkes metin oktay, metin oktay demiş. ulan metin oktay'ın sahaya içkili çıkmışlığı var, turgay şeren'le birlikle gündüz kılıç'ın ayağını kaydırdığı söyleniyor. şimdi olsa metin oktay'ı da çarmıha germiştiniz siz. "âlemci futbolcu istemiyoruz" diyenler metin oktay'ı örnek gösteriyor. islam çupi gelsin de rakı masalarını anlatsın... şimdi olsa recm etmiştiniz adamı.

    kısacası arda'ya "ulan" meselesi yüzünden takanların hiçbirinin samimiyetine inanmıyorum. bırakın bu işleri ya da gidin sarhoş sarhoş programa çıkan erman toroğlu'nun çırağı olun.

    edit:

    --- alıntı ---

    kendisine yasak geldiği halde açılışlara katılması ayrı bir konu ama. aziz'e "okkalı" cevap vermediği için gs'lılığı, kaptanlığı sorgulanmış. hayır yani, orada "ben de buradayım lan göt lalesi" demiş olsa en kral galatasaraylı mı olacaktı?

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın