resim
Emiliano Adrián Insúa Zapata
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 319
    facebook statusune yazmış olduğu bir kaç ileti:

    i will leave to all the fans a video of the new amazing stadium. i cant wait to play there and see all the fans with the team. i hope that the fans enjoy it.

    we are going to the stadium..... galatasaray vs ankaragucu.... beautiful day to play and win! come on!
    hemen üstüne maçın ardından
    i can not sleep. i am very disappointed for the game of today! the only thing i can say to the fans is sorry and the only way to reverse this is by winning the next game that is very important for everyone. we have to work hard this week and correct the mistakes of today!

    all the best for gheorghe hagi, i and the team will do all that we can do to reserve this situacion and put galatasaray where the club deserve!

    i am really disappointed because i did not play but i am happy for the performance of the team! we deserved win. we have to keep working hard and i will do my best for returning into the team!

    we are in florya resting for the game. unfortunately i wont play today again. but we have to win and get the 3 point. in my case i will support the team and if i have the chance to play i will give my best for the team and the fans, they deserve the win.

    ve son mesajı

    i dont understand anything... i want that the first part of year finish!

    şimdi özetlemek gerekirse adam yeni stadımızda oynamak için sabırsızlandığını yazmış. maç için güzel bir gün yazmış ama kendi evimizde 4 yedikten sonra uyuyamıyorum çok üzgünüm yazmış. oynayamadığım için çok üzgünüm ama kazandık çok mutluyum yahut 1 puan aldık çok mutluyum yazmış. bugün gene oynamıyorum kazanmak zorundayız ve benim açımdan bakılırsa kesinlikle takımı destekleyeceğim ve oynama şansını bulursam taraftar ve takım için elimden gelenin en iyisini yapacağım onlar galibiyeti hak ediyor yazmış. hagi gelince hagi ve galatasaray için en iyisini dilerim yazmış.

    ve son statusu: hiçbir şey anlamıyorum. yılın bu ilk yarısının bitmesini istiyorum.

    herif geldiği günden beri pozitif mesajlar yazıyor - ki altına mesaj yazan sığırlar hakkında konuşmayacağım-. adam hagi için en iyisini diliyor maç kaybedince uyuyamıyorum yazıyor taraftar en iyisini hak ediyor yazıyor peki gheorghe hagimiz ne yapıyor geldiği gibi?
    "kiralık oyuncu istemiyorum" yazıyor 20 yaşındaki çocuğu siliyor.

    o uyuyamazken takım arkadaşları ne yapıyor?
    dışarda taraftar var mı diye gevşek gevşek sorular soruyor mesela. uykusundan mı olsun herif.

    her mesajında taraftarı överken taraftarı ne yapıyor?
    elanonun ardından attığı mesajın altına "elano s.ktirip gitti sen de gideceksin" yazıyor.

    sonuç?
    20 yaşında büyük ümitlerle güleryüzüyle bambaşka bir dünyaya gelen çocuğu kiralık diye yüzüstü bırakan imparator, zaten cımbızıyla aynasıyla gezen les adnans ve o yönetime laf söyletmeyen maçta "en büyük asker bizim asker" çeken reisleri görüp hayattan soğumak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın