resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 1241
    noluyor yahu ? şu tavrı görmekten sıkıldım ben. sanki 3 yıldır takımın başında, takım başarısız da, "lig sonuna kadar vakti var" falan diyorsunuz. noluyor baba size ? hagi gelirken çoğunuz sabır sabır diye bağrınıyordunuz. yine ne oldu ?

    bakıyorum lucescu başlığında, şimdi getirseler omzumda taşırım falan filan... ulan hagi var takımın başında. hani şu i love you dediğin adam. commandante olan. efsaneden de öte olan. noldu söndü mü hemen sevdan ?

    takımın başında değersiz, deneyimsiz bir adam var gibi konuşmayı bırakın.

    rijkaard 1,5 senedir öyle veya böyle takıma bi sistem aşılamaya çalışmış, kendi kurallarını, kendi oyun anlayışını oyunculara yansıtmış. e sen bu adamı gönderiyorsun, hem de lig ortasında. hagi'yi getiriyorsun. hagi'den ne bekleyebilirsin ki ? ulan pc'ye işletim sistemi mi kuruyorsun ? eskiyi sil, yeniyi yükle ? 4-5 haftada neyi değiştirebilirsin ? hem takım senin eserin değil, hem lig ortasında gelmişsin, takım önceki maçlarda da kötü sonuçlar almış vs... hadi lig boyunca yıldızlar takımı taşır bi yere kadar desen, takımda yıldız kalmamış. baros sakat, arda sakat, kewell sık sık sakatlanıyor. elano yokları oynuyor.

    e güzel kardeşim ne bekliyorsun sen hala hagi'den. ne yapsın istiyorsun anlamıyorum ki ?

    ya bak şöyle düşünüyor galiba bazıları ; "bak hagi. getirdik seni koyduk takımın başına. zaten bi başarın falan da yok. adam gibi yönet takımı. son şansın bu. sezon sonuna kadar başarılı oldun oldun, olamadın güle güle". sanki beş para etmez bi adam yönetiyor takımı, sabredilmeyecek bir adam sanki. hagi ulan bu, hagi. yok son şansıymış, yok sezon sonuna kadar vakti varmış, bilmemne... yok ya ? daha ne şans verdin, hangi istediği futbolcuyu verdin ki adamın eline ? ya geçtim herşeyi, daha ne kadar oldu ki geleli ? bu adama da sabretmeyeceksen ne olur senin halin ? nasıl çıkarsın düştüğün şu durumdan ?

    bi bekle ya. bi lig sonu gelsin. hagi'ye kendi takımını kurma şansı verilsin, kursun takımını. istediği tüm oyuncular alınmaz belki. olsun, takıma oynatacağı sistemi aşılasın, kendi oyun anlayışını yansıtsın takıma. bi sabret. bari hagi'ye sabret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın