resim
Ufuk Ceylan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.94
Uyruk:Türkiye
  • 535
    11 aralik 2010 asy de oynanan genclerbirligi macinda yedigi ilk gol neresinden bakilirsa bakilsin büyük bir talihsizliktir. maç daha henüz yeni ba$lami$, isinamami$sin bile, sonra sol bek in hur$ut meriç gibi bir adam a oralardan vurdurursa, ba$ina gelecek en kötü $ey, zaten süratli gelen topun, islak zemine çarpip bir o kadar daha hiz kazanip, aglarla bulu$masidir.

    sonuç: 0-1

    daha sonrasinda kademendeki büyük bo$luk seni rakibinin sag beki ile burun buruna birakmi$tir. 3-4 metrelik bir mesafeden gol yapabilmen için ya son vuru$lari cok iyi yapabilen, ayagini raket gibi kullanan bir forvet oyuncusu, ya da orhan $am örnegindeki gibi fazladan bal oranina sahip bir insanoglu olman gerekir. nitekim orhan karde$imiz de allah ne verdi ise topa abanmi$, ufuk un iyi kapattigi kö$eden omuzunun üzerinden topu aglara göndermi$tir.

    sonuç: 0-2

    kendisine tavsiyelerim: güzel karde$im, kimileri artistlik olsun diye sürerler o ayakkabi boyasini gözlerinin altina. mesela bir rü$tü* abin var, yaz ki$, nerede ise her maç a sürmeli çikar. sen öyle olma! ama bilhassa c.tesi gününde oldugu gibi, havada kar varsa, o boyadan sürüver gözlerinin altina, faydasini göreceksin..

    2. tavsiyem, mevlam ayak vermi$. her gelen topu tutmak zorunda degilsin, tutamayacagin toplari ayaklarinla def et, ellerinle degil. ayaktan seken top kalenden daha uzaga dü$er, zira ayaklarin ellerinden daha serttir.

    maglubiyetlerin sorumlusu bir tek sen degilsin. biraz tecrübesiz biraz da talihsizsin. umarim daha iyi olacaksin..
App Store'dan indirin Google Play'den alın