• 8
    başlığı açan kalifiye jurnal'in dedikleri doğrudur. formasını giydiği, facebook'ta grup açtığı takım galip geldi, tebrikler.
    kendisine kızdığım da doğru.

    ah be abicim, keşke sebepleri de yazsaydın. iş başa düştü.

    1) 7şerlik oynanan sahada 1 saat boyunca 6 kişi oynadık. harrycool maçın son 15 dakikasına yetişebildi. dediğine göre 1 gol 2 asistle oynadı. ayrıca harrycool gibi top oynamak için 7 saat yol kateden birini bundan sonrası için kadro dışı bırakmam söz konusu değildir, yandaş medyanın uydurmalarıdır. bundan böyle bu medya grubu basın toplantılarına alınmayacaktır.
    2) kadrolar eksik olduğu için rakipte oynayan 2 adet sahte oyuncu çok iyi çıktı be abi. çatala çatala vurdular toplara ki, kalecimizde iyidir ha. ama sahteler işte, uefa'ya gitsek maçı 3-0 alırız. ama delikanlılık bizde kalsın.
    3) kalifiye jurnal kardeşime kızdım, doğru. nasıl kızmayayım ki. ulan zaten eksiğiz, ama maç kafa kafaya gidiyor. bizim forvetteki inceciler*, rakibi bi öyle yatırıyor, bi böyle yatırıyor topu kaleye vurmuyor. topu alan childofbodom da oyunu iyi başlatınca golleri yedik maçın başlarında.
    zaten golleri yemişiz, bir de kenardan kj takımına taktik veriyor, "arkanda", çizgide adam boş", "solundakini al" falan diyor. kızarım tabii be. hem eksiğiz, kim nerde göremiyoruz, bir de kj adamlara tüyo veriyor.
    4) izmirlilerin bir sürü bok attıkları childofbodom hiç de kötü kaleci değilmiş kardeşim. ben daha ne diyeyim. 40 metreden çakıcaktım güya, kaleyi bile göremedim ki.

    ama müthiş zevk aldım yine yahu. böyle güzel bir şey olur mu, sahaya çıkıyorsun bütün topçular galatasaray forması giyiyor. oraya gelip de zevk almayan bilmiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın