resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 887
    "metin oktay ve tanju abinin rekorlarını kırdım. ertesi gün ali sami yen’de metin oktay forması dağıtıldı." diyerek sabır taşımı zorlamaya başlayan kraldır. biz o metin oktay formasını şimdi de giyiyoruz. merak etme sen ölünce de senin formanı giyeriz. durup durmadık yerde rahmetliyi rahatsız edip durma. kralsan krallığını bil, krallığın gerektirdiği yerine getir ağlamayı bırakıp dik dur.

    hazımsızsan git soda iç, geğir, osur ama bırak artık konuşmayı. ben metin oktay ı izleyemedim ki zaten içimdeki en büyük ukdelerden biridir. ama gözlerim şahittir seni iyi biliyorum. sana yapılanları da senin yaptıklarını da. seni bu gözler canlı canlı izledi. her ne kadar attığından 5 kat fazla kaçırsan da, ayağının bağına küfür edip dursam da, adın geçtiği zaman "ulan boru mu 250 gol atmış lan herif" diyerek sana laf edenleri susturdum. ne zaman ibne basın üstüne gelse sana sahip çıkıp "kral hakan şükür" diye bağırıp durduk.

    senden tek ricam var lütfen artık sus ve efendi gibi hatta rıdvan gibi "bi alex değil" diyerek yorum yap ama gerisini karıştırma. sana yapılan haksızlıkları biliyorum ama seninde bokluklarını biliyorum.

    (bkz: sus lan susmazsan sıra sana gelecek)
App Store'dan indirin Google Play'den alın