• 3
    --- alıntı ---
    yıl 2005 ’ti..galatasarayımız zor günler geçiriyor kümede kalma mücadelesi veriyordu ve o zor günlerin en son maçı bandırmada banvitleydi.

    hafta içinden bu zor günde takımımızı yalnız bırakmamak için organize olup bandırmada salonda olmak istedik fakat bir anda banvit yönetimi biletleri 120-tl yaptıgını açıkladı deplasman taraftarına ! elimiz kolumuz bağlandı kahrolduk..

    arkasından internet ortamına banvitlilerin balıkesirdeki fener ve beşiktaş derneklerine "cimbomu beraber küme düşürelim " diye gönderdiği yazı düştü..biletler bu derneklere bedava temin edilmişti.
    inanmak istemiyorduk ama maç günü gerçek olduğu ortaya çıkmıştı salonun pota arkası fener formalı insanlarla doluydu.

    işte o gün ant içtik yaşadiğimiz sürece banv-it ’le her maçımız namus şeref maçı olacaktı!

    o günlerden biri cumartesi saat:15

    galatasaray taraftarı yapılanları asla unutmaz ve karşılıksız bırakmaz!

    o dönemde yöneticimiz olan derya taşdelenlerin açıklaması..

    potada isyan var

    basketbol erkekler ligi’nde banvit’e 71-69 yenilerek play - out maçları oynamak zorunda kalan galatasaray’da, rakip takıma ve federasyona büyük tepki var. şube sorumlusu derya taşdelenler, "bilet fiyatlarını 120 milyon yaptılar ancak buna rağmen gişe açmadılar. fenerbahçe seyircisiyle birleşip onların formalarını giymişler. son dakikada ise sunucu, ’galatasaray kümeye’ diye anonslar yaptı" dedi.
    maçı izleyen federasyon genel koordinatörü ali özsoy’a durumu aktardığını da vurgulayan taşdelenler, "ancak hiç birşey yapmadı. basketbolu federasyon değil, efes pilsen, ülkerspor ve bandırma banvitspor gibi şirket kulüpleri yönetiyor" ifadesini kullandı.

    --- alıntı ---

    şeklinde yazmış ultraslan forum'da biri. gerçi böyle bir şey olsa da olmasa da sonuna kadar desteği hak etmektedirler. işi olmayan herkes salonda olacaktır muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın