resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2411
    şimdi ben size elano'nun gönderiliş hikayesini anlatayım;

    elano türkiye'ye gelir gelmez 1 milyon dolara ferrari aldı. bir müddet kullandı. bazen hava yağışlı olduğu için dışarı çıkarmadı, sonra güneş açtı, "keşke yanıma alsaydım" dedi. bazen şile yolunda kullandı, otobanda süper giderken, orman yolunda fenalara bağladı. sonuçta baktı ki, istediği şartlara uymadı, olmayacak satmaya karar verdi, kafasında hesabı yaptı ;

    -ben bu arabayı 1 milyon dolara aldım
    -bilge 230bin dolar veriyor geri almaya
    -arabayı sene sonuna kadar kullansam, yakacağı benzin 200bin dolar
    -kaskosu yeni bitti yaptırmaya kalksan 100bin dolar
    -vergisi 200bin dolar
    -otopark,yıkama masrafları, 100 bin dolar
    -yıllık bakımı, 200bin dolar,
    - egsoz ve tuvturk masrafı 50bin dolar

    "hem 1 milyon dolarlık masraftan kurtulacağım, hem de üstüne 230 bin dolar alacağım" şeklinde düşünen elano ferrrari'yi bilge'ye sattı. lakin antremanlara gidip gelmesi lazım, gezerken lazım, bir şekilde araba lazım. şartlara daha uyacağını düşündüğü bir araba aramaya başladı ama piyasa yazın oluşan hareketli pazar gibi değildi. arandı tarandı ve sonunda yine 1 milyon dolar verip range rover almanın mantıksız olduğuna karar verdi (zira yazın piyasayı 750bin dolardı). şartlara uygun olarak 10 tane lpg'li doğan görünümlü şahin aldı (bunlarda aslında 50bin dolardı am malum piyasa arttı). artık tüm şartlara karşı yedeklerle birlikte hazırlıklı olduğunu biliyordu.

    derken aslında yıllardır yayında olan wikileaks, türkiye'de patladı. elano'nun bütün bu stratejisi amcaoğluna attığı bir mail'in içinde olduğundan, wikileaks de arama yapan adnan sezgin'in eline geçti ve okuduktan sonra ağzından şu cümleler döküldü "en iyisi biz bu elano'yu yollayak kanka, kafası hiç çalışmii"

    işte hepinizi meraklara gark eden olay budur.

    kaynak : tabii ki gha

    tanım : brezilya milli takımı oyuncusu. santos'a transfer oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın