resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 2405
    kendisi için hayırlı olsun demek istediğim oyuncudur. olmadı bizde tutmadı, çok da zorlamamak lazım bazı şeyleri. her transfer tutacak gibi bir durum yok.

    gitmesine üzülenler, ben ne üzüldüm ne sevindim, kendilerine şu soruyu sorsunlar. elano'nun gidişine mi üzüldüler, az paraya gidişine mi, sarp, zan vs varken önce onun gidişine mi? cevabınız 2. ve 3. şıklar ise gitmesinde zaten bir sorun yokmuş. sadece para ve/veya sıralama önemliymiş.

    ilki ise; açıkçası 1,5 sene içinde takıma kazandırdığı bir tane maç yok. yararlı olduğu maçlar yok mu var ama 1,5 sene içinde senede 3 milyon verdiğin adamdan daha fazlasını beklersin. eğri oturup doğru konuşalım. bizim senede bir orta saha oyuncusuna 3 milyon euro verecek lüksümüz yok. forvete eyvallah, forvet arkasına eyvallah ama saf bir orta saha oyuncusuna ne yazık ki hayır. xavi-iniesta-gerard vs belki çok fazla örnek var. ama ne yazık ki biz daha o seviyede değiliz. kendi standartlarımız için de durumu değerlendirmemiz gerekir. bu standartları aşmamız lazım ama bu da ha diyince oalcak bişey değil.

    bir de şuanki polat yönetimi ne yapsa bize batacak bu kesin. messi'yi getirse takımın tek eksiği forvet mi kaleci ve orta saha da laızm denir. bu açıdan biraz da elano'nun gidişini yönetimden bağımsız değerlendirmeye çalışın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın