• 144
    öncelikle psikolojik olarak çok zayıf bir takımız. ilk dakikalarda gol yediğimiz maçlarda takım umutsuzluğa kapılıyor, bu da performansımıza ciddi bir şekilde yansıyor. bu maç dahil, sezona genel olarak baktığımda, galatasaray taraftarlarında sabri ye karşı büyük bir antipati oluştuğunu görebiliyorum. maçın günahkeçisi sabri seçilse de * tüm oyuncuları yargılamak gerekir. adamlar koşmak istemiyor, önlerine düşen topa vuramıyor... sezonun klasik sahneleri. ben yürekli bir taraftar olarak, bu sahneler yüzlerce kez tekrarlansa da alışmayacağım, kabullenmeyeceğim.

    ne olursa olsun kendi stadına zarar verer taraftarlarımızı kınayan biriydim, ellerindeki sökülmüş koltukları kameraya gösteren taraftarlarımızı gördüğümde bu sefer kınamadım, kınayamadım.

    ilk defa formam olmadan gittiğim maçtır. kırmızı ojelerim, kırmızı bluzüm ve sarı saçlarımla kombineydim yine de. içimde de formamı giymediğim için köpek gibi pişman olabilme umudu vardı. keşke pişman edebilseydiniz beni, keşke galibiyet coşkusunu damarlarımızda hissedebilseydik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın