resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 848
    kendisi dokunulmaz falan değildir. futbolcuya dayalı düzen dediğimiz, yeniçeriler dediğimiz, benim kişisel olarak tiksindiğim yapının koruyucusu sembolüdür.

    lorik cana şu ana kadar gösterdiği performans ile bazılarını tatmin etmemiş olabilir ama mustafa sarpla lorik cana yı kıyaslıyorsanız değil bülent korkmaz, metin oktay, ali sami yen gelse, galatasaraylılığından şüphe ederim.

    taraftar alkışlayınca inanamamış paşamız. o taraftar 25 yıl bu adamı alkışlamadı mı. bülent korkmaz çok mu teknikti hiç mi hata yapmazdı, muhteşem defans oyuncusu muydu? kaç tane bireysel hatasından maç kaybettik hatırlayanınız var mı?

    benim aklıma ilk gelen istanbuldaki borussia dortmund maçı. bir önceki senenin şampiyonlar ligi şampiyonunu eze eze yenmek üzereyken karşıdan gelen şişirme topa rövaşata vurmaya çalışıp ıskalar gol yeriz maç biter.

    yıllarca bu taraftar bütün yetersizliklerine karşı bülent korkmaz'ı alkışladı destekledi neden. çünkü elinden gelenin maksimunu hep yaptı. hiç saklanmadı. kaçmadı. arkadaşını satmadı.

    ama şimdi görüyorum ki futbolcu bülent korkmaz başka birisiymiş, yorumcu-teknik direktör bülent korkmaz bambaşka.

    lorik cana yı alkışlayan eller seni de aynı nedenden dolayı alkışladı bülent kaptan.

    ama sen, git kankalarınla dışardan gazel oku.

    gidin fenerbahçeyi yorumlayın aziz yıldırıma yalakalık yapın. ama yeterki bizim peşimizi bırakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın