• 26
    --- alıntı ---

    otobüsün özellikleri
    sarı-kırmızılı takımın yeni otobüsünde futbolcuların rahat edebilmesi için bütün ayrıntılar düşünüldü. otobüste futbolcu ve teknik direktörler için koltuklar özel olarak tasarlandı. araçta koltukların kaplamasından perdelere, halılardan döşemelere kadar sarı-kırmızı bir atmosfer oluşturuldu.

    tüm koltuklara masaj sistemi yerleştirilerek, yolculuk sırasında ve maç sonrasında futbolcuların dinlenmesini sağlayacak teknoloji kullanıldı. koltukların arkasına ayrıca oyuncuların film, müzik ve televizyon izleyebilmeleri için lcd ekran monte edildi. aracın en arkasında bulunan özel tasarımlı 4 adet yataklı koltuk, 160 derece yatabilme özelliğiyle futbolculara rahat uyku imkanı sağlayacak.

    otobüste, teknik direktör hagi ve yardımcısı tugay kerimoğlu'nun oturacağı koltuklar da özel olarak tasarlandı.

    ayrıca, futbolcular otobüste bulunan wireless modem sistemiyle sınırsız olarak interneti kullanabilecek.

    --- alıntı ---

    http://www.ligtv.com.tr/...px?r=1&hid=81955

    dün akşamki* lig tv haberine göre; otobüste, her futbolcunun kendi adının yazılı olduğu bir koltuğu var. bu yüzden de önlerindeki ekranlara, futbolcuların özel olarak istedikleri filmler ve müzikler yüklenmiş. tahmin edebileceğiniz gibi, servet çetin'in lcd ekranı bir adet türkü arşivini içeriyor!

    arka 4'lü ise; arda, ayhan, sabri ve mustafa sarp'tan oluşuyor! (yorumsuz!)

    ben de diyorum ki; madem her futbolcunun kendine ait bir koltuğu var, özellikle bazı futbolcuların arşivine, çaktırmadan birkaç tane "futbol belgeseli" konsun. en azından otobüsteki zamanı değerlendirip de birşeyler öğrenirler belki! ama mümkünse, belgesel başlangıç aşamasında olsun: "futbol nedir?", "kime futbolcu denir?", "topa nasıl vurulur?" gibi... final belgesi de "spor/sporcu ahlakı" içerikli olabilir...

    otobüsün iç-dış görüntüleri için: http://forum.donanimhaber.com/m_44425518/tm.htm
App Store'dan indirin Google Play'den alın